EMRE SARIGEDİK’E EDEBİYATA KATKI ÖDÜLÜ

EMRE SARIGEDİK’E EDEBİYATA KATKI ÖDÜLÜ

Ben TV program sunucusu, gazeteci – yazar Burak Cilasun, yeni yayınlanan Afacan Mete Zamanın İçinde adlı çocuk romanına katkılarından Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik’e edebiyata katkı plaketi vererek teşekkür etti.

Küçük Kulüp’te düzenlenen toplantıda konuşan Emre Sarıgedik, “Sevgili kardeşim Burak Cilasun programcılık ve gazetecilikteki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kendisini tebrik ediyorum. Çocuklarımızın Türk tarihini sevmesine ve atalarını tanımasına katkısı olacağına inandığım bu çocuk romanında minik okuyucular eğlenceli bir maceranın yanı sıra Türk tarihini ve kültürel değerleri bulacak. Burak Cilasun kariyeri adına oldukça başarılı işlere imza atıyor, kendisine her zaman destek vereceğimi belirtmek istiyorum” dedi.

İlk kitabının okuyucu ile buluşmasında için kendisinden desteklerini esirgemeyen Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik’e teşekkür eden Burak Cilasun ise, “Türk tarihi ve kültürü çok geniş ve köklü bir birikime sahip, çocuklara tarih sevgisini aşılamak amacıyla Afacan Mete Zamanın İçinde adlı romanı yazdım. Değerli Başkanıma projemi anlattığımda çok heyecanlandı ve her zaman yanımda olduğunu hissettirdi. Romanda afacan Mete zaman makinesi olarak kullandığı kol saatinin yardımı ile zamanın içinde yolculuk yapıyor ve Dede Korkut, Ulubatlı Hasan, Fatih Sultan Mehmet, Barbaros Hayrettin Paşa, Mustafa Kemal Atatürk ile tanışıyor. Tüm çocukları bu eğlenceli ve öğretici serüvene bekliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.