Emre Sarıgedik'ten Hamza Dağ'a teşekkür

Emre Sarıgedik'ten Hamza Dağ'a teşekkür

AK Partili Hamza Dağ'ın amatör kulüplere yapılan desteği açıklaması sonrasında İZVAK Başkan Adayı Emre Sarıgedik, "Amatöre destek, geleceğe yatırımdır." ifadeleriyle Dağ'a teşekkür etti.

İZVAK Dinamik Grup Başkan Adayı Emre Sarıgedik, İzmir'deki amatör kulüplere yönelik olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın 2 milyon 370 bin TL'lik nakit desteği açıklamasına teşekkür etti.

İzmir'de son 18 yılda kentin amatör kulüplerine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen 20 milyon TL'lik desteğin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Sarıgedik, "Amatöre destek vermek demek, geleceğe yatırım yapmak demektir. Bugün yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi temsil eden, ay yıldızlı formayı şerefle giyen birçok sporcumuzun, sporla tanıştığı nokta amatör kulüplerdir. Dolayısıyla bu kulüplerimize yapılacak her destek, Türkiye'nin gelecekteki sportif başarılarına konmuş bir tuğla demektir." ifadelerini kullandı.

"İZMİR'E OLİMPİYAT MADALYASI YAKIŞIR!"

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatöre verilen desteği çok önemsediğini söyleyen Sarıgedik, "İZVAK Dinamik Grup olarak, göreve geldiğimizde amatör branşlara destek vereceğimize dair söylemimizin arkasındayız. Koskoca İzmir'e olimpiyatlarda, dünya şampiyonalarında madalyalar yakışır. Bu nedenle Sayın Hamza Dağ'a gerek şahsi çabası gerekse de bugüne kadar verilen destekler için teşekkür ediyor ve önümüzdeki dönemde bu desteklerin başarıya giden yolda katlanarak artmasını temenni ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.