Emre Sarıgedik'ten İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı hazırlığı

Emre Sarıgedik'ten İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı hazırlığı

Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) başkanlığı için kolları sıvadı

İzmir futbol kulüplerinin yaşatılmasını ve korunmasını misyon edinen İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın Mart ayında yapılacak genel kurulu öncesi kulisler hareketlendi. 2016 yılından bu yana İZVAK'ın başkanlığını yürüten mevcut başkan Ali Erten'in yanı sıra İzmir'in genç iş adamlarından aynı zamanda Küçük Kulüp Başkanı olan Emre Sarıgedik'in de başkanlık için hazırlık yaptığı öğrenildi. 

ÖNEMLİ İSİMLER BİR ARADA

Sarıgedik'in, Karşıyaka Spor Kulübü eski yöneticilerinden, EGİAD Başkan adayı da olan Avni Yelkenbiçer, Altay camiasının yakından tanıdığı, yakın zamanda Türkiye Tenis Federasyonu Başkanvekilliği görevini yürüten Bülent Necimoğlu, Akhisarspor'un Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi isimlerden sanayici İsmail Keskinoğlu, Futbol Federasyonu Dış İlişkiler İcra Kurulu Üyesi Görken Perinçek,  EGİAD Başkanvekili Feyzi Kaya, Dirinler Makina Yönetim Kurulu Üyesi Can Dirin ile Karşıyaka'nın eski başkanlarından Muhittin İşçimenler'in torunu Faik İşçimenler'i listesine dahil ettiği belirtildi. Vakfın kurucularından olan Levent Ürkmez ile Deniz Barçın'ın oğulları Orkun Ürkmez ile Efe Barçın'ın da Sarıgedik'in yanında yer alacağı öğrenildi. 

BAKAN KASAPOĞLU HABERDAR

Adaylığı ile ilgili henüz resmi açıklama yapmayan Sarıgedik'in çalışmalarından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da haberdar olduğu ve spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan, finans sektöründe faaliyet gösteren ve halen Karşıyaka Spor Kulübü'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Kazım Türk'ün de oluşumda bizzat yer alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.