Emre Sarıgedik'ten Sıtkı Şükürer'e cevap!

Emre Sarıgedik'ten Sıtkı Şükürer'e cevap!

Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, İzmir gündeminde tepkiler yaratan açıklamalarda bulunan Sıtkı Şükürer'e cevap verdi.

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKK) Başkanı Sıtkı Şükrüer'in birkaç gün boyunca arka arkaya yayınlanan röportajlarında kullandığı ifadeler kentin farklı dinamiklerinden tepki çekerken, tenis ile ilgili sözlerine de Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik çarpıcı bir yanıt verdi. Şükürer'e, "Hakaret etmek için tenisçileri mi buldunuz?" sorusunu soran Sarıgedik, "Tenis camiası Sn. Şükürer'in sözlerini büyük bir üzüntüyle karşılamıştır. Kentin dinamiklerinde önemli noktalara geldikten sonra bu tarz çıkışlar yapılması sağlıklı bir yaklaşım ve üslup değildir.

Camiamızın önemli buluşma noktalarından biri olan Kültürpark Tenis Kulübü'ne giden dostlarımız için kullanılan 'Popo kanseri' ifadesi son derece amiyane, alabildiğine yanlış ve neredeyse bir nefret söylemidir. Dostluk, centilmenlik, kibarlık gibi kavramları bünyesinde barındıran sporumuzdan keşke Sıtkı Bey de nasibini almış olabilseydi de bu sözleri kullanmasaydı." dedi.

b4cb11b0-6317-4350-bcda-244e3c9215a7.jpg

"Karşıyaka'yı küçük görmek akıl tutulmasıdır!"

Şükürer'in Karşıyaka'nın entelektüel olmaktan uzak olduğu, 35,5 kavramının holiganlık olduğu yönündeki sözlerine de tepki gösteren Sarıgedik, "Karşıyakalıların mutlu olacağı kavramı seçmek Sıtkı Bey'in haddi değildir. Hele hele bünyesinde Türkiye'nin birçok şehrinden çok çok daha fazla kültür sanat kurum ve kuruluşu ile sanatçı barındıran, akademisyenlere, yazarlara, iyi eğitimli insanlara ev sahipliği yapan Karşıyaka'yı küçük görmek akıl tutulmasıdır." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.