EMRE YÜCELEN'DEN BLUES SÜRPRİZİ

EMRE YÜCELEN'DEN BLUES SÜRPRİZİ

Müzisyen, yorumcu ve vokal koç Emre Yücelen, yeni teklisi "Sahte" isimli şarkısını çıkardı. Kendi yapım firması "Yücelen Müzik" etiketiyle yayımladığı "Sahte" şarkısının sürprizi ise blues tarzda olması.

Sözleri Erhan Çelik, müzik ve aranjesi Emre Yücelen imzası taşıyan "Sahte" nin canlı enstrüman kayıtlarında gitar Emre Yücelen, elektro gitar Gültekin Kaçarve yaylılar İstanbul Strings tarafından çalındı.

 "Sahte" şarkısının Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekilen klibinin yönetmenliğini Emre Yücelen ve Tuğba Köse üstlendi.

Klibinde sevgisine sahte bir sevgiyle karşılık alan hüzünlü ve yalnız bir müzisyeni canlandıran Emre Yücelen'in "Sahte"  şarkısı tüm dijital ve sosyal platformlarda yerini aldı.

Klibi ilk kez, YouTube kanalının takipçileri izledi !

Çağımızın popüler dijital mecrası olan YouTube 'da kısa sürede 225.000 aboneyi geçen www.youtube.com/sesegitimi  adlı kanalı bulunan Emre Yücelen,  vokal koçluğu yönüyle pek çok kişiyle bilgilerini paylaşıyor. Alanında profesyonel müzisyenlerle video röportajlar yayınlıyor ve uluslar arası müzik elçiliği yapıyor. Genç müzisyenlere destek oluyor. Ses yarışmaları düzenleyip, dereceye girenlere sahne imkanı sağlıyor.

Emre Yücelen, youtube  kanalının takipçilerine "hiç kimsenin sevgisi sahte olmasın dileklerimle"  notuyla "Sahte" şarkısının klibini youtube kanalından yayımladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.