Emre'nin dramına Haluk Levent sessiz kalmadı

Emre'nin dramına Haluk Levent sessiz kalmadı

Anne ve babasıyla barakayı andıran bir evde elektriksiz, susuz bir şekilde yaşayıp, okumaya çalışan minik Emre’nin dramına sanatçı Haluk Levent sessiz kalmadı

Anne ve babasıyla Çaybaşı’da barakayı andıran bir evde yaşayıp, okumaya çalışan minik Emre’nin dramı yürekleri sızlattı. Dün gazetemizin gündeme taşıdığı, okul öğretmenlerinin kendi arasında büyük kampanya başlattığı, Emre Demir için Haluk Levent de Twitter adresinden destek paylaşımında bulundu.

whatsapp-image-2018-11-20-at-17.22.56.jpeg

Kendisine ulaşan bir takipçi üzerinden tüm İzmirlileri göreve davet eden Levent’in paylaşımı desteğin artmasına sebep oldu. Bu tür sosyal çalışmalara verdiği desteklerle bilinen ünlü sanatçının yakın süreçte Emre Demir’i evinde ziyaret etmesi de bekleniyor. Öte yandan Emre’nin sesini onlarca Torbalılı da duydu. Emre ile ilgili bilgi alan vatandaşlar, yardım kampanyasına destekçi oldu. Öte yandan Torbalı Kaymakamlığı da konuyla ilgili aile ile iletişime geçti.

EMRE DEMİR’İN ÖYKÜSÜ

Anne ve babasıyla barakayı andıran bir evde yaşayıp, okumaya çalışan minik Emre’nin dramı yürekleri sızlattı. Bunun üzerine ses getiren bir kampanya başlatan Okul Müdürü Kadir Özden, “İlkokulları içeri alırken bir öğrencim annesine kızıp bağırıyordu niye diye sorduğumuzda ‘Her tarafım ağrıyor çok üşüyorum elektriğimiz, suyumuz yok’ dedi. Etkilendim çocuğu alıp eve gittim inanın durum içler acısı. Biz okul öğretmenleri olarak gerekli yardımları yapacağız ama nereye kadar yardımcı olabiliriz bilmiyorum. Bu aile ye yardım etmek isteyenler benim ile iletişime geçebilir. Şimdiden herkese teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.