EMS antrenman sistemine büyük ilgi!

EMS antrenman sistemine büyük ilgi!

Spor dünyasının son dönemde en çok ilgi çeken antrenman sistemi haline gelen EMS (Electro Muscle Stimulation), son teknoloji kablosuz uygulamaları ile İzmirlilerle buluştu. 

Dünyada 55 ülkede en çok tercih edilen antrenman sistemleri arasına giren, American Fitness Academy (AFA) tarafından 2019 yılının en trend branşı olarak seçilen EMS antrenmanları, Türkiye’de de özellikle son 3 yıldır gösterdiği ivmelenmeyle spor sektörünün lider antrenman sistemi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

20 DAKİKADA 4 SAATLİK SPOR ETKİSİ

Vücudun ana kas gruplarına gönderilen akımların yarattığı uyarımlarla, 20 dakikada 4 saatlik antrenman etkisi yaratan EMS sistemi, yeni nesil kablosuz sistemleri ile özel kıyafetleri sayesinde her branşta (Fitness, pilates, aerobic, zumba, dövüş sporları vb) rahatlıkla ve özgürce antrenman yapılabilmesine olanak sağlıyor. 

Özel antrenörler eşliğinde, 20 dakikalık antrenmanlarda kişilere bin 500 ila 3 bin arasında kalori harcatabilen sistem, özellikle kilo verme, sıkılaşma, incelme, güçlenme, bel, boyun ağrılarının giderilmesi, postür bozuklukları ve sakatlık tedavilerindeki güçlü etkisiyle diğer antrenman sistemlerinin önüne geçmiş durumda. 

AKIMA SEN DE KATIL

Türkiye’de 2007 yılından beri uygulanan, yaklaşık 3 yıldır AQ8 Kablosuz Çok Kullanıcılı Sistem ile özgür spor yapma imkanına kavuşan EMS antrenman sistemleri, yaklaşık 2 yıldır Türkiye Cimnastik Federasyonu’nu tarafından da onaylanarak bir alt branş olarak Spor Bakanlığı tarafından tavsiye edilen bir antrenman metodu haline geldi. 

Eklemlere sıfır baskı özelliği göz önüne alındığında sakatlık riskini neredeyse sıfıra indiren EMS antrenmanı, ulaşılamayan kas gruplarını harekete geçirme özelliği ile tüm vücudun aynı anda tam kapasite ile çalışmasını sağlıyor. 

SADECE 20 DAKİKA

Günümüzün yoğun iş temposu ve kötü beslenme alışkanlıklarının ön plana çıktığı yaşam tarzları göz önüne alındığında, diyetisyen desteği ile sadece 20 dakika süren EMS antrenmanları, özellikle çalışan bireyler için adeta biçilmiş kaftan. Sportif yaşama düşkünlüğü ile Türkiye’nin örnek kentleri arasında bulunan İzmirliler de EMS antrenman sistemine çok çabuk uyum sağladı. Mavişehir’de İzmirli sporseverlere ‘’Merhaba’’ diyen Letsfit EMS Stüdyoları, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte EMS ile tanışmak isteyenlerle oldukça hareketli ve keyifli günler yaşıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.