En Azılı Umut Taciri Alsancak'ta Meyhanede Yakalandı

En Azılı Umut Taciri Alsancak'ta Meyhanede Yakalandı

Ege Denizi'nin en azılı insan taciri Alsancak'ta bir meyhanede içerken yakalandı!

Medya Ege - Oğuz Can Demirören/ İzmir'in Konak ilçesinin Alsancak semtinde Karşıyaka ilçe Emniyet Suç Önleme ve Soruşturma Büro Ekipleri tarafından düzenlenen başarılı operasyonla beraber Iyman Hannan isimli Suriyeli insan taciri bir meyhanede alkol tüketirken yakalndı. 

Ege Denizi'nin en azılı insan taciri olduğu öğrenilen Hannan hakkında Karşıyaka polisine Alsancak'ta bir meyhanede alkol tükettiği ihbarı yapılması üzerine Karşıyaka ilce Emniyet Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri harekete geçiren şahsı gözaltına aldı. İş yerine giden polis ekipleri tarafından Meyhane'de bulunan vatandaşlara yönelik yapılan GBT (Genel Bilgi Taraması) işleminin ardından ihbarın doğru çıkması sonucu Iyman Hannan isimli Suriye vatandaşı gözaltına alındı. 

54 yıl kesinleşmiş hapis!
Hannan hakkında Söke 2. Ağır Ceza ve Didim Yenihisar 1. Asliye Mahkemeleri tarafından "Suç işlemek amacıyla örgüte üye olmak", "Örgüt yönetmek" ve "Göçmen kaçakçılığı yapmak" suçlarından kesinleşmiş 53 yıl 9 ay 15 gün hapis ve 45 bin 420 lira adli para cezası verildiği ortaya çıktı.

medyaege-002.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.