En çok tercih edilen ameliyatsız estetik yöntemleri

En çok tercih edilen ameliyatsız estetik yöntemleri

Ameliyatsız yüz germe işlemleri, günümüzde özellikle kadınlar tarafından tercih edilen bakım ve estetik yöntemlerinden sadece bir tanesidir.

Ameliyatsız yüz germe operasyonlarının yanı sıra lazer epilasyon ve karbon peeling gibi kadınların özgüvenini geri kazanmasını sağlayan birçok estetik ve tedavi yöntemleri vardır. Bu yöntemler uzmanlar tarafından uygulandığında kısa sürede başarılı sonuçlar sunan yöntemlerdir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Son dönemlerde kadınların ilk tercihi haline gelen lazer epilasyon yöntemi; lazer ışın demetleri ile vücuttaki istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanızı hedefleyen teknolojik bir yöntemdir. Deri üzerinden deri altına cihaz yardımı ile gönderilen lazer ışınları ile kıl köklerinin tahribatı sağlanarak bölgede kıl çıkması engellenir. Böylece vücudunuz pürüzsüz hale gelir.

Lazer Epilasyon Nasıl yapılır?

Uzmanlar tarafından uygulanması gereken lazer epilasyon, ilk olarak uygulama bölgesindeki kılları jiletle temizlenerek kurulanması ile başlar. Daha sonrasında cihaz ile deri düzenli hareketler ile taranır. Böylece cihazın ten rengi ve kıl rengine göre milisaniye aralıklar ile atış yaptığı lazer ışınları sayesinde doğrudan cilt altındaki kıl köklerine etki ederek bölgedeki kıl üretimini durdurur.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte tıp alanı başta olmak üzere birçok alanda farklı gelişmeler meydana gelmiştir. Lazer epilasyon ve güzellik de bu alanlardan birisidir. Bu gelişmeler sonucunda lazer epilasyon; diode lazer, alexandrite lazer ve nd yag lazer gibi farklı yöntemleri oluşturulmuştur. Bu yöntemlerin her biri farklı ten renginde ve farklı kıl tiplerine göre özel üretilmiş ve temelinde istenmeyen tüylerden kalıcı kurtulmayı amaçlayan yöntemlerdir.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Cildinde leke, yağlanma ve kırışıklık gibi cilt sorunları yaşayan kadın-erkek ayırt edilmeksizin herkes karbon peeling uygulaması yaptırabilir.

Sivilce lekeleri, güneş lekeleri, yaşlanmaya bağlı olan kırışıklıklar, aşırı cilt yağlanması, sivilce ve akne oluşumu gibi cilt sorunları yaşayan kişiler karbon peeling cilt bakımı ile cildini derinlemesine temizleterek bu cilt sorunlarından kısa sürede kurtularak pürüzsüz ve bakımlı cilde sahip olabilirler.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peeling fiyatları hakkında en doğru bilgi işlemin yaptırılacağı merkezden alınmalıdır. Çünkü her merkezde ve her işlem yaptıracak olan kişiye göre fiyatlar değişkendir. Her hastanın cildinde rahatsız olduğu şikâyetler farklıdır. Dolayısıyla da uygulanacak malzemeler, işlemler farklılık göstereceğinden aynı oranda fiyatlar da değişkenlik gösterecektir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Son zamanlarda çok fazla rağbet gören ameliyatsız yüz germe işlemleri hakkında genel bir uygulama yöntemi yoktur. Şöyle ki; birçok farklı yöntemi vardır. Dolayısıyla da cilt tipine ve şikâyete göre tercih edilen yönteme yönelik teknikler dâhilinde uygulamalar gerçekleştirilir ve böylece en kısa sürede sonuca ulaşmak amaçlanır.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimlere Uygulanır?

Ameliyatsız yüz germe yöntemleri, 50 yaş ve üzeri kadın ile erkeklerde uygulanan bir yöntemdir. Yüz ve boyun bölgesinde meydana gelen sarkık görüntüyü ortadan kaldırmak için uygulanan cerrahi olmayan etkili yöntemlerdir.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri ve Fiyatları Nelerdir?

Yüz ve boyun bölgesinde meydana gelen sarkmaları ameliyata gerek duymadan ortadan kaldıran ameliyatsız yüz germe yöntemleri; ip askı, thermage, altın iğne, örümcek ağı, fokus ultrason ve sıvı dolgu yüz germe yöntemleridir.

Birden fazla yöntem arasında yüz bölgesindeki sorunun yoğunluğuna göre bir ya da birden fazla yöntem aynı anda uygulanabilir. Dolayısıyla da ameliyatsız yüz germe fiyatları konusunda en net bilgi işlemin yapılacağı klinikte detaylı muayene sonrasında uzman kişilerden bizzat alınmalıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.