En Güzel Balkon Bahçe Yarışması, Karşıyaka’da başlıyor!

En Güzel Balkon Bahçe Yarışması, Karşıyaka’da başlıyor!

Karşıyaka Belediyesi tarafından kent yaşamında yeşil dokunun önemine dikkat çekmek amacıyla 19’uncusu düzenlenen En Güzel Balkon Bahçe Yarışması'nın başvuruları başlıyor.

Nilda Altın Okay- 19’inci kez ‘En Güzel Balkon - Bahçe Yarışması’ düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, başvuruları kabul etmeye başladı. Karşıyaka’nın en estetik, renkli ve yaratıcı balkon ile bahçelerinin belirleneceği yarışmaya katılmak isteyenler, 9-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek.

En güzel balkon, en güzel apartman bahçesi, en güzel müstakil ev bahçesi ve en güzel site olmak üzere toplam 4 kategoride yapılacak ödüllü yarışmaya 44 1 575 numaralı çağrı merkezi hattını arayarak ya da 0 (530) 125 13 55 numaralı WhatsApp hattına mesaj atarak başvuru yapılabilecek.

fr-vk92wqaeft32.jpg

Karşıyaka Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yarışmaya ilişkin yapılan paylaşımda "Karşıyaka’mızda 19’uncusunu düzenlediğimiz En Güzel Balkon Bahçe Yarışması başlıyor. En güzel balkon, en güzel apartman bahçesi, en güzel müstakil ev bahçesi ve en güzel site olmak üzere toplam 4 kategoride yapılacak ödüllü yarışmamıza 9-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında, 444 1 575 numaralı hattımızı arayarak ya da 0 (530) 125 13 55 numaralı WhatsApp hattımıza mesaj atarak başvurabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum