En güzel balkon ve bahçe seçilecek

En güzel balkon ve bahçe seçilecek

Bornova Belediyesi’nin “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması” için başvurular başladı. Son katılım tarihi 18 Mayıs 2018 olan yarışmada birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altın hediye edilecek.

Bornova Belediyesi’nce her yıl düzenlenen “En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe Yarışması”başladı. Çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak ve kent içerisinde doğanın yaşamasını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi 18 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 


Bornova İlçesi sınırlarında yaşayan herkesin katılabileceği yarışma için balkon veya bahçenin en az 5 farklı noktasından alınacak renkli fotoğraflar ile başvuru yapılacak. Ayrıca başvuru formu ve fotoğraflar CD ortamına yüklenmiş olarak veya A3 boyutunda renkli baskısı alınmış şekilde elden teslim edilecek.


En güzel balkon ya da en güzel bahçe ödülünü almak isteyenler yarışma şartnamesini ve başvuru formunu www.bornova.bel.tr adresinden ya da Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden edinebilecek. Yarışmacılar, değerlendirilecek Jüri değerlendirmesinde balkon ve bahçe kategorilerinde ayrı ayrı birinci, ikinci ve üçüncüler belirlenirken, birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altın ödül olarak verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.