En ilginç telefon şarj sistemi tanıtıldı!

En ilginç telefon şarj sistemi tanıtıldı!

Dışarıdayken çok fazla telefon ile oyalanıp şarjını bitirmememiz gereken zamanlarda, sonuna kadar tükettiğimiz günler elbette olmuştur.

İşte bu gibi durumlara bir çözüm sunmayı hedefleyen Breeze Powerbank, telefonları şarj etmekte yeni bir dönem başlatıyor! Dışarıda kalabalığın çok olduğu bölgelerde geçerli olmak üzere, Breeze sabit şarj istasyonları koymak yerine, Powerbank kiralama istasyonları kuruyor! Telefonunuza yüklediğiniz bir uygulama sayesinde istasyonda bulunan QR kodu tarattığınızda size tam dolu Powebank veriliyor. Ödemeleri kredi kartınızdan yapabildiğiniz bu sistem eğer kredi kartı sahibi değilseniz veya kredi kartı alacak yaşta değilseniz sizlere aile hesabı sunuyor.

İlk 30 dakikalık şarjı ücretsiz yapabiliyorsunuz. Saatlik şarj ise yaklaşık 30 cent olarak ücretlendirilmiş. Sürekli kullanımlar için 15 Dolar’a yıllık abonelik sistemi mevcut. Sürekli kullananlar için oldukça ideal bir ücretlendirme olmuş. Eğer ki Powerbank’i teslim etmezseniz veya kaybederseniz 30 Dolar ödemeniz gerekiyor.

Breeze powerbank ile telefonları şarj etmeyi kolaylaştırıyor. Aslına bakarsanız bu fikir tam olarak yeni de değil. Çin’deki restoranların içinde çok sayıda benzer ürün bulunmakta. Ama Breeze bunu dünyanın tamamına yaymayı hedefliyor. Donanım ve teknolojisini kendi markaları altında lisanslayan ortaklarla da iş anlaşmaları yapıyor. Sistem şu anda Rusya, Japonya, Malezya, ABD, Nijerya, Suudi Arabistan, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde mevcut.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.