En iyi performans gösteren akıllı telefonlar açıklandı

En iyi performans gösteren akıllı telefonlar açıklandı

AnTuTu, geçtiğimiz Ağustos ayı itibariyle performans açısından en iyi olan akıllı telefonları listeledi. Sentetik sonuçların baz alındığı listede tanıdıkların yanında adı ülkemizde daha önce hiç anılmamış modeller de var.

Listenin başında Xiaomi'nin Oyun odaklı akıllı telefonu Black Shark yer alıyor. Snapdragon 845 ile çalışan cihaz, 292.887 puana sahip. Black Shark, 8GB RAM ile geliyor ama 6GB'lık modeli de var. Cihazın kullanım sırasında ısınmasını önlemek için sıvı soğutmada kullanılıyor.

Listede bir sonraki cihaz Meizu 16. Bu, Meizu'nun Ağustos ayında piyasaya sürdüğü en son amiral gemisi. Black Shark gibi, kapağının altında Snapdragon 845 işlemci var ve sıvı soğutma teknolojisini kullanıyor. Meizu 16'nın puanı ise 291.025. Black Shark'tan yaklaşık 2000 daha az. 

Üçüncü sırada 289490 puanla Smartisan'ın Nut R1 amiral gemisi var. Bu telefon muhtemelen Çin'den dışarı çıkmayacak.

Samsung Galaxy Note 9'un Snapdragon 845 sürümü 8. sırada, Mi 8 ve Mi MIX 2S ise sırasıyla 272.527 ve 265,256 puanla ilk onda listeyi kapattı.

Gözlemlediğiniz gibi, listedeki tüm cihazlar aynı Qualcomm yonga seti tarafından destekleniyor. Bu liste Kasım ayına kadar Krin 980 destekli Mate 20 ve Mate 20 Pro'nun gelmesiyle değişebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.