En iyi saç ekim merkezi hangisi ve 2021 saç ekimi fiyatları 

En iyi saç ekim merkezi hangisi ve 2021 saç ekimi fiyatları 

Saç ekimi her geçen gün yaygınlığını arttırmaktadır.

Saçlar görüntü üzerinde çok büyük etkiye sahip olduğu için saçları dökülen kişiler saç ekim imkanından yararlanmak istemektedir. Bu imkân Türkiye’de oldukça gelişmiş olduğu için doğru bir tercih olacaktır. Saç ekimi yaptırdıktan sonra kendiniz üzerindeki değişimi çok net şekilde göreceksiniz. Sadece siz değil çevrenizdeki insanlar da bu değişimi çok rahat bir şekilde görecektir. 2021 yılında saç ektirme fiyatlarının ortalama olarak 5 bin TL’den başladığını söyleyebiliriz. Fiyat 50 bin TL ve daha üstüne kadar çıkabilir. Burada tamamen sizin tercih ettiğiniz saç ekim merkezi etkili olmaktadır. İsterseniz 10 bin TL’ye de saç ekimi gerçekleştirebilirsiniz isterseniz 20 bin TL’ye gerçekleştirebilirsiniz. 

En iyi saç ekim merkezi için tek bir cevap yerine kişiden kişiye göre değişen cevaplar verebiliriz. Birden fazla seçim ekim merkezinin başarılı olduğu durumlarda sizin için en iyisi ücretinin de diğer şartlarının da size makul geldiği saç ekim merkezi olacaktır. Bu yüzden en iyi saç ekim merkezinin kişiden kişiye göre değiştiğini söylemek mümkündür. 

Saç Ektirme Fiyatları Neye Göre Değişir?

Saç ektirme fiyatlarının aralığının çok açık olduğunu görebilirsiniz. Bu aradaki fiyat açıklığı size garip gelebilir ancak pek de garip değildir. Saç ektirme fiyatları tercih edilen merkezle birlikte greft miktarına göre de değişmektedir. Bu yüzden bir kişi bir merkezde 5 bin TL ödeyecekken siz 10 bin TL’de ödeyebilirsiniz. Bunun yerine bir kişiyle aynı greft miktarında ekim gerçekleştirseniz bile tercih ettiğiniz merkeze göre biriniz 10 bin TL diğeri ise 20 bin TL ödeyebilir. 

Saç Ekimi Fiyatlar Belirlenirken Ek Hizmetler Dahil Midir?

Saç ekimi fiyatlar noktasında ek hizmetleri genellikle kapsamaz. Bazen saç ekimi sonrasında özel bakım gibi konular söz konusudur. Bu özel bakımlar ek ücrete girecektir. Bu yüzden saç ekimi yaptırmak dışında ek hizmet almak istiyorsanız bu hizmetler hakkında da konuşmalısınız. Böylece saç ekiminin size tam anlamıyla ne kadar maliyete geleceğini öğrenebilirsiniz. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.