En iyi sağlık yatırımı ödülü İzmir Özel Can Hastanesi'ne!

En iyi sağlık yatırımı ödülü İzmir Özel Can Hastanesi'ne!

Yeni Asır gazetesinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen gecede Ege Yatırım İhracat ve İnovasyon Teknoloji (EGE YİİT) ödülleri sahiplerini buldu. 

Sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla ve hizmet kalitesiyle öne çıkan İzmir Özel Can Hastanesi ‘En İyi Sağlık Yatırımı’ ödülünün sahibi oldu. Özel bir otelde, İş dünyası, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı gecede, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir, Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Muzaffer Keskiner ve Başkan Yardımcısı Dr. Yener Bakan’a ‘En İyi Sağlık Yatırımı’ hastane ödülünü verdi. 
 
Yeni Asır gibi köklü bir gazeteden böyle anlamlı bir ödül aldıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Muzaffer Keskiner: “ Ege Bölgesi’nin referans hastanesi olan Salihli Can Hastanesi’nden sonra 2 yıl önce kurulan İzmir Özel Can Hastanesi de, hizmet kalitesiyle adından söz ettirmeye başlamıştır. Biz hekimler için öncelik hastamızın memnuniyetle ve sağlıkla evine dönmesidir. Bunu sağlayabildiğimiz için, İzmir’e can getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
 
Sağlık hizmet kalitesinin ileri teknolojik yatırımlarla, değerli hekimler ve sağlık personeliyle mümkün olduğuna dikkat çeken Dr.Yener Bakan ise, İzmir Özel Can Hastanesinin yatırımlarını sürdüreceğini ifade etti. Hastalara daha iyi hizmet vermek adına hiçbir özveriden kaçınmadıklarını belirten Dr.Yener Bakan, “95 yatağımız, 6 ameliyathanemiz, erişkin ve yeni doğan yoğun bakım servislerimiz ve alanında uzman, her biri birbirinden değerli hekimlerimizle sadece İzmir’in değil, tüm Türkiye’nin hatta yabancı hastaların da 7/24 hizmetindeyiz“ açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.