En iyi vitrin ödülü Mert Optik'e

En iyi vitrin ödülü Mert Optik'e

Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan toplam 180 markanın oyları sonucu En İyi Vitrin Tasarımı ödülünü “Mert Optik” mağazası kazandı.

Agora Alışveriş Merkezi’nde tatlı bir heyecana sahne olan ve mağazaların rengârenk yeni yıl dekorlarının yarıştığı “Agora Alışveriş Merkezi Yılın En İyi Vitrin Tasarım Yarışması” sonuçlanarak, kazanan mağaza birincilik plaketini kazandı. Agora Alışveriş Merkezi’nde bu yıl 2.sinin gerçekleştirildiği Yeni Yıl Temalı Yılın En İyi Vitrin Tasarım Yarışmasında birbirinden şık mağazalar birbirleriyle tatlı bir mücadele etti. Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan toplam 180 markanın oyları sonucu En İyi Vitrin Tasarımı ödülünü “Mert Optik” mağazası kazandı.

Birincilik Ödülü “Mert Optik” Mağazasının Oldu!

2016 yılını uğurladığımız şu günlerde mağazaların yeni yıl heyecanı Agora Alışveriş Merkezi’nde yaşandı. Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan mağazaların katılımıyla gerçekleştirilen “Agora Yılın En İyi Vitrin Yarışması” 180 markanın oylarıyla sonuçlandı. Oylama sonucu Agora Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan mağazalardan en çok oyu alan Mert Optik mağazası birincilik ödülünü kazandı. Yarışma sonunda Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan “Yılın En İyi Vitrin Tasarımı” plaketini Mert Optik Perakende Satış ve Ürün Koordinatörü Soner Kayaanıt’a takdim etti. Plakete ek olarak tüm mağaza personellerine Agora Sinemaları’ndan çift kişilik sinema bileti hediye edildi. Mert Optik Perakende Satış ve Ürün Koordinatörü Soner Kayaanıt, Agora Alışveriş Merkezi Yönetimi’ne ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini dile getirdi.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Mert Optik mağazasını başarısından dolayı tebrik ederek, 2017 yılında da tüm değerli iş ortakları ile beraber Agora Alışveriş Merkezi’nin özverili çalışmalarının devam edeceğini iletti. Noyan, 2016 yılında farklı, birbirinden güzel etkinlikler ve kampanyalara imza attıklarını belirterek, 2017 yılında da Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin memnuniyetini en üst seviyede tutacak etkinlik ve kampanyalara devam edeceklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.