En Son İzmir'de Görülen Seri Katil İçin İftar Çadırlarında Alarm Verildi

En Son İzmir'de Görülen Seri Katil İçin İftar Çadırlarında Alarm Verildi

En son İzmir'de görülen seri katil için iftar çadırlarında yemek yediği ihtimali üzerinde duruluyor.

3 kişiyi öldürülmesinden bir kişinin ise kayıp olmasından sorumlu olarak aranan katil zanlısı Atalay Filiz'in en son görülmesi ve şehirde binlerce ihbar yapılması üzerine yapılan aramalar devam ediyor.

Önceki günlerde ortaya çıkan Filiz'in düzenli beslenmediği ve para harcamamak için yemek yemediğinin belirlenmesi üzerine polis özellikle iftar çadırlarına yoğunlaştı. Öte yandan seri katil zanlısının Yunanistan'a geçişi ihtimalini de değerlendiren sahil güvenlik ekipleri 300 deniz taşıtında arama yaparak katil zanlını aradı.

İzmir'e geldiğinde kaldığı evin sahibi olan üniversite öğrencilerinin, evlerini internet üzerinden kiralık oda ilanı verilen bir siteden kiraladıkları ortaya çıkarken, polisin Atalay Filiz'i ihbar eden polis ve bahsi geçen öğrencilerin verdiği bilgileri değerlendirmesi sonucu araştırma yeni bir boyut kazandı.

İftar çadılarında çalışanlar bilgilendirildi

Polisin Atalay Filiz'in son görüldüğü tarihten bu yana ne yaptığı ve nerede kaldığını belirlemeye çalışan polis özellikle yemeğe para vermek istemediği ortaya çıkan seri katilin iftar çadırlarına gidebileceğini düşünüyor. İftar çadırlarında ücretsiz olarak dağıtılan yemeklerden yemeye gideceği tahmin edilen Filiz için şehirdeki iftar çadırlarında denetime başlamasının yanı sıra polis tarafından çadırlarda görevli şahıslar da görevlendirilerek bilgilendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.