En yenilikçi tasarım akıllı istasyonlar

En yenilikçi tasarım akıllı istasyonlar

Engelli vatandaşlarımız araçlarını kısa zamanda şarj ederken, vatandaşlar da ücretsiz internetten faydalanıyor.

Karabağlar Belediyesi standında bulunan İpsum Station (Akıllı İstasyon) vatandaşların dikkatini çekiyor. Güneş enerjisi ile çalışan akıllı istasyon sayesinde engelli vatandaşlarımız araçlarını kısa zamanda şarj ederken, vatandaşlar da ücretsiz internetten faydalanıyor.

Bu yıl ana teması “İnovasyon” olan 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı içerisinde stant açan Karabağlar Belediyesi, ana temaya uygun hizmetlerle vatandaşlara kolaylık sağlıyor. 3 No’lu ho,l Karabağlar Belediyesi standı önünde bulunan İpsum Station’a (Akıllı İstasyon), vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ücretsiz internet ve engelli şarj hizmeti de veriyor

Dijital ekranında FULL HD olarak belediyenin projelerini gösteren cihazda aynı zamanda 2 güvenlik kamerası mevcut. “Kare Kod” okuma özelliği de bulunan akıllı cihaz, 5651 Sayılı Yasa gereği ücretsiz internet özelliğiyle fuarı dolaşan vatandaşlara hizmet verirken,  aynı zamanda engelli vatandaşların araçlarını da kısa sürede şarj ederek fuara katılanlara büyük kolaylık sağlıyor. Bilgi ekranı sayesinde vatandaşlara e- belediye hizmetinin yanı sıra acil yardım hizmetleri alanında da destek oluyor.

Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiler

Özellikle engelli vatandaşlar fuarda bu hizmetin başka hiç bir yerde sunulmadığına dikkat çekerek, kendilerine yardımcı olan Karabağlar Belediyesi Başkanı Muhittin Selvitopu’na ve belediye çalışanlarına  teşekkür ettiler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.