Encekler, Modern Kimliğine Kavuşuyor

Encekler, Modern Kimliğine Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde mahallesindeki içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlanan Encekler Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlandı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmalar tamamlandığındaEncekler Mahallesi’nin modern bir kimliğe sahip olacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçeye örnek bir mahalle kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Kula’nın uç mahallelerinde biri daha modern kimliğine kavuşuyor. İlçe merkezine uzak olması nedeniyle, bölgede taşımalı eğitimin merkezi olan mahallede, altyapının bitmesi ile üst yapı hızla devam ediyor. Üst yapının tamamlanması ile mahallerinin çehresinin değişeceğini belirten Zeynel Helva, “Mahallenin yıllardır kanayan yarası olan altyapı ve üstyapı, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile nihayate eriyor. Mahallemizde büyük bir okulumuz var ve çevre mahallelerden öğrenciler mahallemize geldiğinde ulaşım sıkıntıları doğuyordu. Nihayet yapılan bu çalışmalar ile mahallemiz modernleşiyor. Mahallemize kazandırılan Düğün salonuda kısa süre içerisinde faaliyete geçecek. Büyükşehir Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tosun, “Encekler, Mahalle Kimliğini Kazanıyor”

Kula ilçe merkezinde olduğu gibi mahallelerde de alt ve üst yapı çalışmaları yürüttüklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile Kula’nın çehresini değiştirdiklerini ifade ederek ilçeye daha çok hizmet ve yatırım yapacaklarını söyledi. Başkan Tosun, “Encekler mahallemize altyapı çalışmalarının sona ermesi ile birlikte üstyapı çalışmalarına başladık. Halihazırda düğün salonuda üstyapı ile aynı zamanda tamamlanmış olur. Encekler Mahallesi’de, Dereköy, Ayazören Mahallesi gibi diğer mahallelerimize örnek teşkil edecek. Taşımalı eğitim ile mahallemize gelen öğretmen ve öğrenciler yenilenen yolların konforunu yaşayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür ederim. Yapılan Çalışmalar Mahallemize Hayırlı Olsun” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.