Enduro Yarışları Urla’da başladı

Enduro Yarışları Urla’da başladı

“Hayata Bağlan” projesine destek

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü’nün organize ettiği, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Türk Kızılayı Urla Şubesi ile “Hayata Bağlan” projesi kapsamında düzenlenen Türkiye Enduro- Atv Şampiyonası Final Yarışı Urla Cumhuriyet Meydanı’nda verilen start ile başladı. 100 sporcunun katıldığı yarışlar iki gün boyunca Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yarışın medya startını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık ve Türkiye Motosikler Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Akülke, tarafından verildi.

“Hayata Bağlan” projesine destek

Türk Kızılay’ın “Hayata Bağlan” projesine destek vermek amacıyla düzenlenen yarışın medya startından önce engelli çocuklara madalya takdimini Başkan Sibel Uyar gerçekleştirdi.  

Madalya töreninin ardından çocuklar yarışçılar ile birlikte yerlerini alarak Türkiye Enduro- Atv Şampiyonası Final Yarışı’nı Urla’dan başlattılar.

Final yarışına ev sahipliği yapmaktan dolayı ve Hayata Bağlan projesine destek vermekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Uyar, nice organizasyonlarda buluşmayı dileyerek, yarışa katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Motosiklet severlere heyecan dolu iki gün

İnsan - doğa mücadelesinin en görkemli örneklerinin sergileneceği zorlu parkurda yarışlar iki gün boyunca devam edecek. Final Yarışı, motosiklet severlere unutulmaz anlar yaşatacak.  Yarışların ödül töreni ise Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde yarın saat 16:00’da yapılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.