Enerji Geri Dönüşümünü Sağlayan Ayakkabılar Satışa Sunuldu

Enerji Geri Dönüşümünü Sağlayan Ayakkabılar Satışa Sunuldu

Türkiye’de spor giyim perakende sektörünün İzmirli öncüsü Barçın Spor, tüm dünyada tercih edilen spor markası Puma’nın yeni model koşu ayakkabısını müşterilerinin beğenisine sundu.

IGNITE ailesinin son üyesi, üstün yastıklama teknolojisini esneklikle buluşturarak iki müthiş özelliği bir araya getiriyor.
Türkiye çapında 34 mağazasıyla, yıllık 9 milyonu aşan müşterisine hizmet veren Barçın Spor, kalitenin ve iyi hizmetin adresi olmaya devam ediyor. Dünyaca kabul gören ünlü spor markalarının son teknolojiyle geliştirilmiş ürünlerini tüketicilerle buluşturan Barçın Spor, bunlara bir yenisini daha ekledi. Puma IGNITE ailesinin son ürünü olan, IGNITE Dual spor ayakkabısı en üst düzey esneklik ve yastıklama sağlamak için özel olarak tasarlanan IGNITE Dual’ın tabanı, patentli IGNITE FOAM köpük teknolojisini içeriyor. IGNITE köpük taban, koşarken zemine verilen enerjiyi ayağa iade ederek enerjinin geri dönüşümünü sağlıyor. Çift renkli dış kaplaması ile kadın ve erkekler için özel olarak üretilen IGNITE Dual’ın özel tasarımını, modern bir desenle tamamlıyor.
Barçın Spor farkıyla spor severlere ulaştırılan IGNITE Dual koşu ayakkabısının ikili renk yapısı ve desenleri, PUMA’nın Sonbahar-Kış 2016 sezonundaki koşu tekstil koleksiyonunda da yer alıyor. Hem işlevselliği, hem de tarzı ile dikkat çeken tekstil koleksiyonundaki Graphic Shorts Sleeves t-shirt ve 2- in-1 Şort, teri ciltten uzaklaştıran ve antrenmanlarda kuru kalmanızı sağlayan dryCELL teknolojisini içeriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.