Enfes lezzetiyle Ordu pidesi, tazeliğiyle sofralarda

Enfes lezzetiyle Ordu pidesi, tazeliğiyle sofralarda

Gittikçe hızlanan ve yoğunlaşan yaşam içerisinde mutfağa ayrılan zaman azalmış durumda.

Bu hayata ayak uydurmak zorunda kalan insanların sofralarının kurtarıcısı ise sağlıklı ve taze donmuş lezzetler. Bu lezzetler, mutfakta daha pratik olmak isteyenlerin kurtarıcısı olmasının yanı sıra sağlık ve lezzetten ödün vermeden zamandan kazanmanın da en kolay yolu… Bu farkındalıkla Aktaşlar Lezzetler Grubu, geleneksel lezzet Ordu pidesini, evde 5 dakika içinde hazırlamanıza ve öğünlerinizi  kaçırmamanıza olanak sağlıyor.

Aktaşlar Lezzetler Grubu, tazeliğinin doruğunda hazırlanarak zahmetsizce ısıtılıp doğrudan sofralara gelmesi için hazırladığı Ordu pidelerini tüm evlere taşıyor. 5 dakika içerisinde ısıtılıp lezzet şöleni yaşamanızı sağlayan pideler; pratik bir şekilde hazırlanmasıyla günümüz koşturmacasında insanlarının kurtarıcısı oluyor. 

Çıtır çıtır lezzeti ile hem doyuruyor hem de mutluluk dağıtıyor

Aktaşlar, evde çok kısa sürede hazırlanabilen Ordu pidesini, kıymalı, penirli ve kuşbaşılı çeşitleriyle tüketicilerin beğenisine sunuyor. Pidemiss, Nelipide ve Aktaşlar markalarıyla tüketicileriyle buluşan pideler, sofraların yıldızı olmasının yanı sıra geleneksel lezzet arayanların da gönlünü fethediyor. 

Pişirme ve saklama önerileri: 
⦁    Donmuş gıdaların korunması ve saklanmasındaki temel ilkeyi; gıdanın tazeyken taşıdığı besin değerini kaybetmeden dondurulması oluşturuyor. 
⦁    Bunun için ürünlerin -40 derecede dondurulması ve -18 derecede saklanması gerekiyor. 
⦁    Yemeğiniz 250 derecede önceden ısıtılmış fırında pişerek 5 dakikada servise hazır oluyor. 

Editöre not: Bilindiği üzere taze ürünlerin nihai tüketiciye ulaşana kadar kendi içerisinde bozulma ve bayatlama gibi evreleri devam etmektedir. Dondurulmuş ürünlerdeki besin değeri ve vitaminler -40 derecede ve doğru proseste şoklanarak dondurulduğunda tazeliğini günki gibi korunmaya devam eder. Böylece nihai tüketicinin taze tüketeceği üründen bile daha sağlıklı bir ürün ortaya çıkar.
Aktaşlar Lezzetler Grubu’da, tüketicilerin sağlığını en üst seviyede gözeterek, dondurulmuş ürünlerinde katkı maddesi kullanmıyor ve doğru proseslerle en taze şekilde lezzetli pidelerini sofralara sunuyor. 

Nelipide Gurme Hakkında; 1981 yılında Ordu merkezde, 8 masalı bir pide salonu olarak faaliyetine başlayan Aktaşlar Lezzetler Gurubu, bugün Nelipide Gurme markası ile 2013 yılından beri hizmet veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş; “Yemeyi, içmeyi, hatta daha önce ağırlamayı, yani misafiri çok sevmekle başladı hikayemiz” diye anlatıyor… Farklılaşan lezzeti ve restoran konseptiyle pideye sınıf atlatan Nelipide Gurme, alışık olunanın aksine, kendine özgü lezzetleriyle pide restoranı algısında farklılık yaratıyor. Ordu’nun eşsiz tatlarının harmanlandığı birbirinden farklı pide çeşitlerinin yanında Nelipide Gurme'de, Türk Mutfağı’nın seçkin lezzetlerinin yer aldığı zengin bir menü ve Ordu köy kahvaltısı da bulunuyor. Nelipide Gurme, Ordu’da Güzelyalı, Durugöl ve Çarşı olmak üzere toplam üç şubeyle hizmet veriyor. İlk konsept mağazasını 2013 yılının başında İstanbul Bağdat Caddesi’nde açan Nelipide Gurme’nin Beylikdüzü’nde de şubesi bulunuyor. Ordu’da doğan Nelipide, franchise vererek Türkiye’de büyümesini sürdürecek. 2017 yılı sonunda 12 şube sayısına ulaşmayı hedefleyen marka, yeni yatırımcılara kapısını sonuna kadar açıyor. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.