Engelleri kaldırmak için bir araya geldiler! Beyoğlu'nda özel program

Engelleri kaldırmak için bir araya geldiler! Beyoğlu'nda özel program

Beyoğlu'nda özel program.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel bir hastanede düzenlenen programda, "Engelli çocuklarımızın, yavrularımızın hepsi hayatımızın bir parçasıdır. Bizlerin en önemli görevi de onlar için engelsiz bir yaşam oluşturabilmektir" dedi.  

Yağmur Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engellilere yönelik program düzenledi.

b3166e09-3b32-41a1-8500-9ccdc8339f07.jpg

Ulus'ta bulunan özel bir hastanenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Elif Gönlüm, Parıltı Derneği Başkanı Neşe Gönül, Sunucu Deniz Tunca , yazar Psikolog  Nursel Tunç , yönetmen Eda Fatma Gürbüz , Microsoft'ta çalışan görme engelli iş kadını Duygu Karaman, görme engelli Avukat Çağrı Yıldırım ve engelli çocuklar ile aileleri katıldı.

Çocukların morali kadar ailelerin morali de önemli 
Psikolog Nursel Tunç ailelere seminer verdi. Ağır engelli olan abisini yaşadıklarını ailesinin yaşadıklarını kitabında yer verdi.

Deniz Tunca '' Hüzünlü ama anlamlı bir gün.insanlığın özü paylaşım ve biz burada insanlığın hüzünlü bir okadar da imkansızlığın olmadığını gördüğümüz bir gün oldu.Allah ol dediyse olur. Bu durumda hiç bir engel engel olamaz. Beyoğlu Belediye Başkanımız sayın Ahmet Mizbah Demircan'ın dediği gibi onlar bizim çocuklarımız parçamız elimden ne geliyorsa Allah beni neye vesile kıldıysa onu yapmaya hazırım. Engeller aşılması için var ve bu engelleri aşan başarısına başarı katmış Duygu Karaman örneği. kendisini kutluyorum. Verdiği seminer ile abisinin ve ailesinin yaşadıklarını kitaba döken Psikolog Nursel Tunç 'un ailelere verdiği moral gözlerimi doldurdu. Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, Parıltı Derneği Başkanı Neşe Gönül ve herkese böyle bir günde burada bulunmama az da olsa moral vermeme vesile oldukları için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.