Engelli adaydan evin içinde görüntülü buluşma

Engelli adaydan evin içinde görüntülü buluşma

Engelli olarak tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Baran, gittiği bir ev ziyaretinde ilginç anlara sahne oldu.

Engelli olarak tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Baran, gittiği bir ev ziyaretinde ilginç anlara sahne oldu. Ev ziyaretinde de evde yaşayan engelli adayın merdiven katından aşağı inememesi üzerine Baran, telefondan görüntülü aramayla bağlanarak, gönülleri hoş etti.

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Uğur Baran, 24 Haziran seçim programı kapsamında ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Baran gittiği her ilçede engelli ve yaşlılarla olan temasını koparmıyor. “Durmak yok gönüllere dokunmaya devam” sloganıyla hareket eden Baran, hem merdivenli evlerde yaşamını sürdüren hem de aynı zamanda yatağa bağımlı yaşamaya mahkum olması nedeniyle aşağıya inemeyen vatandaşlara görüntülü aramayla bağlanarak, gönüllerini kazanıp, ihtiyaçlarını soruyor. Gerçekleştirdiği bir ev ziyareti sırasında yatağa bağımlı ev sahibinin ricası üzerine yukarı kattan aşağı inemeyen bir engelli vatandaşa görüntülü arama yaparak bağlanan Baran, “Gittiğim bir ev ziyaretinde engelli bir vatandaşımız beni görmek istedi. Ben tekerlekli sandalyem nedeniyle yukarıya çıkamadım, kendisi de yatağa bağımlı olduğu için aşağıya inemedi. Görüntülü arama yaparak bir araya geldim. Bunlar çok değişik duygular. Anlatılmaz, yaşanır” diye konuştu.

“İNSAN VE ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

AK Parti olarak seçimlerden sonra da tüm parti teşkilatı olarak İzmir’li halkın yanında olacaklarını vurgulayan Baran, “AK Parti olarak geçmişte olduğu gibi bugün de insan ve çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız sadece seçim dönemiyle sınırlı kalmayacak, parti teşkilatımızın, ilçe başkanlıklarımızın kapıları halkımıza açık olacak. Dertlerini dinleyip, çözüm üreteceğiz” dedi.

Baran, AK Partinin iktidarlığı süresince Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde çıkartılan yasalarla ilgili konuşarak, “Bu yasalarla engelli, yaşlı, kadın ve çocuk haklarını garanti altına alıp, dezavantajlı kesimlerin yanı sıra tüm Türkiye’yi kucaklayacak hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yeni dönemde ise tüm çıkarttığımız yasaları daha da arttırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak öncelikli sorumluluğumuzdur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.