Engelli ve engelli anneleri coşku dolu anlar yaşadı

Engelli ve engelli anneleri coşku dolu anlar yaşadı

Usta kuaförden saç ve makyaj şov...

Karabağlar Belediyesi Kent Konseyi'nin öncülüğünde hazırlanan "Üretime Destek, Hayata Destek" projesi kapsamında Anneler Günü kutlaması gerçekleştirildi. Kutlamalara dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici de destek verdi. Cici, etkinliğe katılacak olan engelli ve engelli annelere eşsiz saç tasarımlarını ve makyajlarını yaptı

Saç tasarımları ve makyajları Harun Cici tarafından yapılan engelliler ve engelli anneleri Karabağlar Kara Fatma Parkı'nda buluşarak muhteşem bir etkinliğe imza attılar. Etkinliğe Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Karabağlarlı ilçe yöneticileri de da katıldı.

18342332_1487126614680505_9003298867894779901_n.jpg

Selvitopu, sosyal sorumluluk projeleriyle duyarlılık örneği gösteren ünlü kuaför Harun Cici'ye teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Selvitopu, "Annelerimizin değerini bir gün değil 365 gün bilmeliyiz. Özellikle şehit annelerini, engelli annelerini daha çok yüreğimizde hissetmemiz gerekli. Böyle bir günde engelli vatandaşlarımızı ve annelerini unutmayan sevgili Harun Cici'ye de teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.