Engelliler Haftası Etkinlikleri Buca'da Coşkuyla Sürüyor

Engelliler Haftası Etkinlikleri Buca'da Coşkuyla Sürüyor

Buca Belediyesi'nden engelli vatandaşlara spor ve eğlence dolu keyifli bir gün.

Buca Belediyesi 10 – 16 Mayıs Engelliler haftası kapsamında düzenlediği ‘Engelliler Spor Turnuvası’ ile engelli vatandaşlara spor ve eğlence dolu keyifli bir gün yaşattı. Buca Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Engelli vatandaşların hazırladığı masa tenisi ile badminton ve Buca Belediyespor tekvando takımının gösterilerinde heyecan doruğa ulaşırken, dans gösterileri ise etkinliğe ayrı bir renk kattı. Etkinlikte bedensel engelli Metin Özkan’ın mini rap konseri izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatırken, annesi için yazdığı şarkıyı seslendirdiği sırada gözyaşları sel olup, aktı.

a59089de-aa78-4385-b315-972a7af69777

Buca’da Engelliler Haftası coşkusu tüm hızıyla sürüyor. İlçede yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırıp, onlar için sosyal yaşamın önündeki engelleri kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında hazırladığı birbirinden eğlenceli etkinlikler ile de engelli vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Etkinliğin açılışında konuşan Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Işık, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtirken, “Engelliler ülke genelinde sosyal ve ekonomik hayata katılımları konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Bizler yerel yönetimler olarak hayatın önündeki engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Bütün engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı tüm sorun ve sıkıntılarda bize ulaşmalarını istiyoruz” dedi.  

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Buca Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen 'Engelliler Spor Turnuvası'nda heyecan ve eğlence bir aradaydı. Engelli vatandaşlar hazırladıkları spor, dans ve müzik gösterileri ile izleyenlere keyifli bir günün yanında imkan tanınırsa neler başarabileceklerini ortaya koydu. Masa tenisi, badminton ve tekvando gösterileri etkinliğe heyecan katarken, müzik ve dans gösterileri de izleyenleri coşturdu.

Bedensel engelli Metin Özkan’ın mini rap konseri ise izleyenlere duygu yüklü anlar yaşattı. Özkan’ın annesi için yazdığı şarkıyı seslendirdiği an ise izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.