Engelsiz Kafe’de kapımız herkese açık’

Engelsiz Kafe’de kapımız herkese açık’

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın birlikte hizmete açtığı ve Haziran ayı sonunda başlayan çalışmalarla yenilenen Engelsiz Kafe’de sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmalara devam ediyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, buluşmanın gerçekleştiği Engelsiz Kafe’nin Nisan 2015’te kapılarını açtığını söyledi. Falez bandında eski Mobil alanı olarak bilinen yerin hemen yanında 4 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Engelsiz Kafe’nin 8 bin metrekarelik alana kurulu olduğunun altını çizen Başkan Uysal, yenilenme çalışması için kısa bir süre kapalı kaldığını söyledi.

Kurulduğu günden bu yana her engel grubuna ve ailelerine yönelik etkinlikler gerçekleştiren, engelli bireyler ve ailelerine yönelik eğitim ve sosyal destek programları yürüten Engelsiz Kafe’de yenilenme çalışmalarını artık son noktaya geldiğini belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Burası, bizim bölgemizde engellilere tahsis edilen, engellilere öncelik verilen en geniş alandır. Burada bir kafe hizmeti var ve kapıları ruhunda engel olmayan herkese açık.  Bir de Demans kafe hazırlığımız var. Buralarda düzgün bir menü, düzgün bir hizmet bulacağınıza emin olabilirsiniz.”Başkan Uysal, kısa selamla konuşmasının ardından dernekleri tek tek gezerek yeni dönem çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunup sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinledi.

medyaege-(1)-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.