“Engelsiz Yarınlar İçin El Ele”

“Engelsiz Yarınlar İçin El Ele”

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü “Engelsiz Yarınlar İçin El Ele” isimli sosyal proje kapsamında 16 Ekim 2016 tarihinde Piknik Etkinliği düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu proje ile son günlerde Ülkemizde yaşanan vahim olaylar dolayısıyla toplumda meydana gelen toplumsal travmanın azaltılması, OHAL’in vatandaşlarımızın günlük hayatını etkilemediğinin gösterilmesi, devletin desteğinin her zaman vatandaşlarımızın yanlarında olduğunun hissettirilmesi, özellikle engellerinden dolayı daha da hassas olan engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamın içine katılımlarının sağlanması amaçlanmıştır.

Etkinliğe, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Zeynep ERDOĞAN DERSE, ana hedef kitlemiz içerisinde yer alan fiziksel, görme, işitme engelli ve down sendromlu çocuklar ile aileleri, çeşitli engelli dernekleri, şehit aileleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli personellerle birlikte yaklaşık 400 kişi katılmıştır.

Buca Kaynaklar Piknik Alanı’ nda çocuklara T-Shirt, Şapka hediye edilerek hep birlikte kahvaltı yapılmıştır. Kahvaltı sonrası müzik eşliğinde şişme oyun konsollarından oluşan oyun alanında çocuklar doyasıya eğlenmiş ve toplu fotoğraf çekimleri ile etkinlik son bulmuştur. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.