"Engelsizmir"e Mikrop da katıldı

"Engelsizmir"e Mikrop da katıldı

Atık malzemelerden yapılarak farkındalık yaratan, EGETEKO'nun hazırladığı Hayata renkli dönüşümler defilesinde şarkıları esprileri ve sunumu ile büyük alkış alan Mikrop Hikmet'te kendisinin tasarladığı kostümü ile sahnede yer aldı.

İzmir'in Sevilen sanatçısı Mikrop lakaplı Hikmet Durmuş ,İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İZFAŞ organizatörlüğünde bu yıl ikincisi 3-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen, ‘’Uluslararası Katılımlı ENGELSİZMİR’’ Kongresi'ne katıldı.

Atık malzemelerden yapılarak farkındalık yaratan, EGETEKO'nun hazırladığı Hayata renkli dönüşümler defilesinde şarkıları esprileri ve sunumu ile büyük alkış alan Mikrop Hikmet'te kendisinin tasarladığı kostümü ile sahnede yer aldı.Özellikle poşetlerden yapılan gelinlik büyük beğeni topladı.

Hayata Renkli Dönüşümler” adlı defilenin tamamen atıklardan ( cam, cd, poşet, duvar kağıdı, plastik,kapak vs.) oluşan elbiseler 2.ENGELSİZMİR Uluslar arası 2016 kongresinin son gününde , hem engellilere hem de çevreye farkındalık yarattı.

Defileden sonra söz alan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, ‘’Toplum olarak engellilere bakış açısını değiştirmemiz gerek. En büyük Engel, bireyin aklında olan engeldir.Önce Beyinlerimizdeki engeli kaldıralım, engelsiz bir dünya için elele verelim. Umarım bu kongre İnsanlarımızın engelli vatandaşlarımıza yönelik bakış açılarının değişmesi açısından yararlı olur’’diyerek sözlerini bitirdi.

Etkinlik sonunda Tacettin Bayır, Mikrop Hikmet ve dünyaca ünlü saç tasarımcısı Harun Cici birlikte poz verdiler.

unnamed-(1)-041.jpg

unnamed-(2)-029.jpg

unnamed-059.jpg

mdygaicmikrop11112016+.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.