Engin Vardar'dan İzmir'de Televizyon Atağı

Engin Vardar'dan İzmir'de Televizyon Atağı

Medya dünyasının yakından tanıdığı duayen isimlerinden Engin Vardar, Ege Türk TV Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve başladı.

Ulusal basında üst düzey görevlerde bulanan medya dünyasının yakından tanıdığı duayen isimlerden Engin Vardar, Ege Türk TV Genel Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni olarak İzmir'de göreve başladı.   

Ege Türk TV'de yeniden yapılanmaya gideceklerini; İzmir ve Ege'yi Türkiye gündemine taşıyacaklarını kaydeden deneyimli gazeteci ve televizyoncu Engin Vardar," 4 adet canlı yayın aracımız var. En modern ekipmanlarımızla İzmir ve Ege'nin potansiyelini harekete geçireceğiz" dedi.

 İzmir'in; Çeşmesi, Kuşadası Aliağası ve çevresi ile Türkiye'nin turizm ve ekonomide kalbinin attığı yer olduğunu belirten Vardar:  "İzmir sadece İzmir değildir. Ege gibi hinterlandı güçlü bir ekonomik ve sosyal dinamiğe sahiptir. Yerli ve yabancı yatırımcı için  potansiyeli ve cazibesi ile ilgi odağıdır.  Her geçen gün  değişen, gelişen ve önemi daha çok artan bir şehir İzmir. Ne yazık ki İzmir ve Ege'nin Medya dünyasında aynı gelişim sağlanamıyor. Bizlere bu konu da çok büyük sorumluluklar düştüğü bilinci ile  yola çıktık. İzmir ve Ege'de güçlü bir ses olmayı amaçlıyoruz" dedi.

4 adet canlı yayın aracıyla  İzmir ve Ege'nin nabzını tutacaklarını kaydeden Engin Vardar; Türksatta varız. Dsmartta 136'da, yakın zamanda da kablolu ve Diğitürkte yayında olacağız. İş, siyaset, spor, ekonomi, magazin yerel yönetimler başta olmak üzere her alanda güçlü bir kadro ve programlarla İzmir ve Ege'de yeni bir ses olacağız. Egenin televizyonuyuz ama sesimiz bütün Türkiye ve Avrupa'da yankılanacak" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.