Ensar Vakfı ile Anılan Tecavüz Davasında Yeni Gelişme

Ensar Vakfı ile Anılan Tecavüz Davasında Yeni Gelişme

Ensar Vakfı ile anılan tecavüz davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Karaman'da 10 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve Türkiye gündeminde Ensar Vakfı ile anılan öğretmen Muharrem Büyüktürk hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Tecavüzcü öğretmen iddiaya göre Ereğli'de eğitimine devam etmek isteyen bir öğrenci için Ereğli'de ev tutatarak kirasını ödedi. Belirli aralıklarla eve giden sapık, burada kalan çocuğa iki defa cinsel saldırıda bulundu.

Ensar Vakfı'nda gönüllü öğretmenlik yaptığı ortaya çıkan ve Karaman'da bir okulda sınıf öğretmeni olan Muharrem Büyüktürk, kirasını karşılamak bahanesiyle ev tuttuğu çocuğa toplamda 2 defa olmak üzere cinsel tacizde bulundu. 2012'den 2015'e kadar gönüllü görev aldığı Karaman Anadolu İmam Hatip Lisei Mezunları Derneği (KAİMDER) ve Ensar Vakfı'nda 10 çocuğa tecavüz etmek ve cinsel istismarda bulunmaktan 500 yılın üzerinde ceza almıştı.

500 yılın üzerine bir dava daha

Ereğli'de ev tutup tacizlerine devam ettiği öğrencinin de şikayetçi olmasıyla beraber, Muharrem Büyüktürk'e iki defa taciz ettiği öğrenci için de dava açılmış oldu. Dava Ereğli'de açıldı.

Ev tutmuş kirasını ödemiş

Öğrenciler için ev tutan tecavüzcü, bu eve mağdur çocuklara ders verme bahanesiyle gelerek çocukları taciz etmeye devam etti. Ereğli'de tutulan eve ders bahanesiyle gelen tecavüzcü öğretmen, burada kalmakta olan çocuklardan birinin odasına uyurken girerek cinsel istismarda bulunduğu ve aradan bir yıl geçmeden bir daha çocuk uyurken odaya girdiği ortaya çıktı.

Sapık öğretmen hakkında yöneltilen suçlamaları reddederken mahkemede suçu işlemediğine dair herhangi bir delil elde edilemediği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.