Enterprise ile Hızlı ve Kolay Uzun Dönem Araç Kiralama

Enterprise ile Hızlı ve Kolay Uzun Dönem Araç Kiralama

Bir yıl ve daha uzun süreli araç kiralama işlemine uzun dönem araç kiralama denir.

Bir yıl ve daha uzun süreli araç kiralama işlemine uzun dönem araç kiralama denir. Enterprise uzun dönem araç kiralama size bir takım avantajlar sağlar. İhtiyacınız olduğu zaman, ihtiyacınızın olduğu yerde uzun dönem araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Enterprise'da Türkiye’nin birçok şehrinde, aracı teslim aldığınız bayiye teslim etme zorunluluğu olmadan uzun dönem araç kiralama ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Bireysel ve kurumsal araç ihtiyacınızı isterseniz ülkeye yayılan bayi ağından isterseniz internet üzerinden kolayca halledebilirsiniz. Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise ile online araç kiralayabilir ofis işleri ve evrak teslim etme derdinden kurtulabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden işlemlerinizi kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde kolayca yapabilirsiniz. Enterprise; J.D. Power and Associates’in yaptığı araştırma ve anket sonuçlarına göre 8 yıldır dünyanın lider araç kiralama firması!

Enterprise ile Uzun Dönem Araç Kiralamanın Öne Çıkan Avantajları

Dünyada 90 ülke ve 9000 den fazla bayi ağı ile dünyanın en büyük oto kiralama olan Enterprise firması güler yüzlü ve çözüm odaklı hizmetleriyle ihtiyacınız olan her an yanınızdadır. Uzun dönem araç kiralama hizmeti verirken her zaman yüksek kalite standardı ve rekabetçi fiyatlarıyla aradığınız kurumsal çözümlere kolayca ulaşabilirsiniz. Enterprise'dan uzun dönem araç kiralamanın avantajlarını ise aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

Maliyet başlangıçta belirlendiğinden, rahatlıkla bütçe kontrolü yapılabilir.

Uzun dönem araç kiraladığınız için tüm bakım, onarım kasko ve vergi gibi tüm masraflardan kurtulursunuz. Ayrıca bu işlemlerle zaman kaybetmezsiniz.

Her türlü yol yardımı hizmetlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Şirket araçları için kredi çekmek veya anaparanızdan pay ayırmak zorunda kalmayacağınız için, bütçenizi başka kaynak ve yatırımlara yönlendirebilirsiniz.

Ülke genelinde tüm servislerde ücretsiz periyodik bakım ve servis hizmeti alabilirsiniz.

Kiralama bedelini gider olarak göstererek ödeyeceğiniz kurumlar vergisinden düşebilirsiniz.

Uzun dönem için kiralayacağınız araçlar tüm bakım, onarım, yağ değişimleri ve temizlikleri yapılarak teslim edilir. Kiraladığınız dönem boyunca lastik tamir ve değiştirme işlemleri de ücretsiz olarak sağlanır.

Uzun Dönem Araç Kiralamada Enterprise Farkı

Enterprise uzun dönem araç kiralama işlerinizde yılların birikim ve tecrübesiyle hizmet sunarken fark yaratır. İhtiyacınız olan aracı kolay kiralayıp kolay iade etme ayrıcalığına sahip olursunuz. İster bireysel isterseniz kurumsal kiralama yapmış olun Enterprise’in güvenilir ve çözüm odaklı hizmet anlayışını fark edersiniz. Pek çok marka, model, segment ve kasa tipine göre araç tipine kolayca ulaşabilirsiniz. Yakıt türüne göre benzinli, dizel ve hybrid araçlar tercih edebilme özgürlüğüne sahip olabilirsiniz.

Kolay, hızlı, güvenilir ve size özel çözümler sunmak Enterprise firmasının hizmet ilkeleri arasında yer alır. Enterprise size aradığınız her marka ve model araca kolay ulaşma imkanı sağlar. Mobil uygulama üzerinden ihtiyacınız olan aracı inceleyip fiyat, yakıt ve diğer bilgilerine kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Uzun Dönem Araç Kiralamada Kusursuz ve Güler Yüzlü Hizmet

Enterprise uzun dönem araç kiralama fiyatları sabit ve standart değildir. İster bireysel ister kurumsal olsun fiyatlar seçilen aracın marka, model, adet, araç özellikleri ve kiralama süreleri ile direk alakalıdır. Hibrit ve elektrikli gibi son model araçların yanı sıra SUV, hatchback, MPV, sedan ve ticari araçları; benzinli veya dizel, otomatik ya da manuel vites çeşitleriyle filonuza katabilirsiniz. Ekonomik ve bütçe dostu araçlar kiralayabileceğiniz gibi, işinizin durumuna göre lüks araçlar da kiralayabilirsiniz. Enterprise; kurumsal firmalara sadece araç kiralama hizmeti vermekle kalmayıp filo yönetimi konusunda da destek vermektedir. Siz de Türkiye’de 35 ilde 80'i aşan ofisiyle ve mobil uygulamasıyla hizmet veren Enterprise den aracınızı kolayca kiralayarak, konforun ve güvenin keyfini sürebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.