Epicblue'dan "Temiz Okyanuslar" farkındalığı

Epicblue'dan "Temiz Okyanuslar" farkındalığı

Epicblue Swimrun temiz okyanuslar konusunda 27 Eylül'de gerçekleştirilecek olan ikinci bir etkinlikle farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Meridian Adventure Race bu Pazar, kâr amacı gütmeyen uluslararası kuruluş olan Plastic Oceans aracılığı ile plastik kirliliği ile ilgili farkındalığı desteklemek için EPICBLUE SWIMRUN Finale Ligure yarışının ikinci etkinliğine ev sahipliği yapacak. EPICBLUE, okyanuslarla ilgili unutulmaz deneyimler yasatmada ön saflarında yer alan, dünyanın en seçkin organizasyonlarından biri olan ünlü Meridian Adventure Grubu'un temelini oluşturan, okyanusa özen gösterme tutkusunu yansıtmaktadır. Yarışlar, önde gelen başarılı yüzücüleri, muhteşem kıyılarda insan dayanıklılığının sınırlarını zorlarken, çevre dostu bir rekabete katılmalarını sağlayarak onları güçlendiriyor.

Etkinlik, 27 Eylül 2020 Pazar günü İtalya'nın Ligurya kıyılarında yapılacak ve İsveç'teki Ötillö yarışından esinlenerek hızla büyüyen yüzme sporunu bu olağanüstü ortama taşıyacak. Meridian Adventure Race’in etkinlik lojistiği ASD Polisportiva Maremola tarafından organize edilmektedir.

 EPICBLUE SWIMRUN Finale Ligure yarışı, sadece maceraperestlere kişisel sınırlarını keşfetme fırsatı vermeyi değil, aynı zamanda yeni varış noktalarını keşfetme fırsatı vermeyi vaat eden bu üç bölümlük dayanıklılık serisinin ilk etkinliği. Türünün ilk örneği olan bu çoklu spor yarışı, sizi dünyanın en muhteşem açık hava alanlarından üçüne katılmanız için sizi davet ediyor: Finale Ligure, İtalya (27 Eylül 2020); Waisai, Raja Ampat Endonezya (10 Haziran 2021) ve  Sığacık, Seferihisar ve İzmir (24 Temmuz 2021).

PROFESYONEL SPORCU MÜCADELESİ / AKTİF YARI PROFESYONELLER

Ana parkur olan EPICBLUE UZUN DAYANIKLILIK parkuru, açık sularda yüzme ve muhteşem patika koşusu kombinasyonu ile Finale Ligure, Varigotti, Noli’den geçip geri dönerek toplam 23,4 km'dir. Bu yerler Kuzey Batı Rivierası'nın üç simgesel köyünü temsil ediyor. Etkinliğe dünyanın en güçlü yüzücüleri katılacağı için, seyirciler yoğun rekabetin olduğu sağlam ve güzel bir parkur bekleyebilirler. 2021'de düzenlenecek olan EPICBLUE Türkiye etkinliğinde ekipler, 6 ödül için mücadele edecekler.

a1-005.jpga2-006.jpga3-005.jpga4-004.jpga5-001.jpga6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.