Era Okulları Dileklerini Gerçekleştirdi

Era Okulları Dileklerini Gerçekleştirdi

Sosyal sorumluluk projelerine her zaman önem veren ERA Okulları, bu kez Bir Dilek Tut projesi ile 5-16 yaşarasındaki 800 çocuğun dileğini gerçekleştiriyor.Kardeş okul Van İpek Yolu Karpuz Alan İlk ve Ortaöğretim Okulu’ndan gelen mektuplardaki...

Çocukların gelişimi açısından pek çokkonuda öncü olan ERA Okulları bu kez, Bir Dilek Tut adlı sosyal sorumlulukprojesiyle hem kardeş okulu Van İpek Yolu Karpuz Alan İlk ve OrtaöğretimOkulu’ndaki öğrencilerin dileklerini gerçekleştirdi hem de ERA Okullarıöğrencilerine yardımlaşma konusunda bilinç aşıladı.
 
“Bir başkasının yaşamasına yardımetmeyen, yaşamın kıymetini bilemez” sloganı ile yola çıkan ERA Okulları’nınprojesi için Van İpek Yolu Karpuz Alan İlk ve Ortaöğretim Okulu’ndan 800öğrenci, dileklerini yazdıkları mektupları ERA Okulları’na gönderdi. Ardındanbu dileklere ışık tutmak için ERA Okulları öğrencileri “12-18 Aralık Yerli MalıHaftası Yöresel Pazar ve El Emeği Sergisi ve Kermesi”ni düzenledi.
 
Tüm öğrenciler, dileklerin gerçekleşmesiiçin çok çalıştı. Kendi yeteneklerine göre her biri farklı  türde keçe işi ,baskı ve özgün çizimtekniklerini kullanarak giyecek, çanta ,cüzdan ve hediyelik eşyalar tasarladı.  Hem öğretmenler  hem de öğrenciler hep birlikte birileri içinbir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşadı. Sergi ve kermes süresince yapılansatışlardan elde edilen gelir, Van’daki 5-16 yaş arasındaki 800 öğrencinin  ilk kez kendilerine özel okul formalarınasahip olma dileklerini gerçekleştirmek ve kırtasiye masrafları karşılamak içinkullanılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.