Erasmus Öğrencileri Foça'yı Çok Sevdi

Erasmus Öğrencileri Foça'yı Çok Sevdi

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde, Foça Kaymakamlığı ve Foça Belediye Başkanlığı işbirliğinde Foça’da misafir edilen Portekiz, Litvanya, Yunanistan’dan gelen öğrenciler, ‘Green Energy’ projesi kapsamında ilçede bir dizi araştırmalarda bulundular.

8 Mayıs-4 Haziran 2016 tarihleri arasında Foça’da bulunan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar ve ile birlikte Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret ettiler.

Foça’da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a misafirperverliklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Öğrenciler Foça’da oldukları süre içinde yeşil enerji ve çevre kirliliği konularında bir takım inceleme ve araştırma yapma imkanına sahip olduklarını dile getirdiler.

87d73fab-23ab-40f1-9c1f-b493bde7719d

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek,

“Foça’yı tanıma şansına sahip oldunuz. Foça’daki güzellikleri yaşadınız. Bu anlamda umarım sizleri iyi ağırlamışızdır. Sizleri Foça’da tekrar görmekten mutluluk duyarız” dedi. Başkan Demirağ, bu tip programların insanların birbirlerini yakından tanımalarına, farklı kültürleri öğrenmelerine yol açtığına vurgu yaparak, “Bu tip birlikteliklerle barışın en büyük tohumları atılır. Türkiye Cumhuriyetinin bu konuda gelenek ve görenekleri sadece Foça’dan ibaret değildir. Ülkemizin her tarafı çok farklı güzelliklere ve kültüre ev sahipliği yapmaktadır” diye konuştu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.