Erdal Aksünger, Bayraklı'dan aday adayı oldu!

Erdal Aksünger, Bayraklı'dan aday adayı oldu!

Erdal Aksünger, CHP'den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı oldu.

24. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilliği yapan, Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, Özgür Özel'in genel başkan seçildiği son Genel Kurul'da yedek PM üyesi olarak parti yönetimine giren deneyimli siyasetçi Erdal Aksünger, Mart 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Dosyasını CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı'na teslim eden Aksünger, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği, Anadolu Birliği Genel Başkan Yardımcılığı ve Bilim ve Sanat Eğitim Vakfı (BİLSES) Başkanlığı görevlerinde bulundu. Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan deneyimli siyasetçi evli ve iki çocuk babası.

img-20231205-wa0004.jpg

CHP'nin 35. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne seçildi. Parti politikalarının uygulamasında en üst parti organı olarak çalışacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeliği yapan, aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı olan Aksünger, siyasi hayatına Bayraklı Belediye Başkanı olmak için start verdi.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitiren işadamı; profesyonel olarak futbol oynadı. Hollanda Kophke Tedarik Firması'nın Türkiye mümessilliğinin kurucusu ve ortağı oldu. Yabancılara gayrimenkul danışmanlığı yapan gayrimenkul yatırım şirketini, Genel Müdürü olduğu Gama Bilgisayar Ticaret Ltd. Şirketi'ni ve İstanbul'da Multitec AŞ'yi kurdu. Aidata Bilgisayar Sistemleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin ortaklığı bulunan Aksünger, kısa bir zamanda diliminde beraber çalışacağı ekip ile birlikte Bayraklı için hazırladığı projeleri kamuoyuna duyurmaya hazırlanıyor.

img-20231205-wa0006.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.