Erdal Ayna Hollywood'da rol alacak 

Erdal Ayna Hollywood'da rol alacak 

Amerika ve Türkiye ortak yapımcılığında çekilecek olan The İstanbul İsshhh filminin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. 

2020 sonunda çekilecek olan film Amerikalı Rapçilerin Türkiye'de yaşadığı bir takım macerayı konu alıyor. Yönetmen Darryl D. Jhonsonun Türk oyuncular arasında ilk anlaştığı oyuncu Erdal AYNA oldu. Bir çok dizi ve filmde oynayan oyuncu geçen aylarda vizyona giren Şuursuz AşK Filminde İsmail Hacıoğlu ile birlikte gösterdiği başarılı performansı ile bu sektörde ''bende varım'' dedirtmişti. Oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam eden Ayna, bu kez Amerikalı Yönetmen Darryl D. Jhonsonun dikkatini çekti. Pandemi sonrası uluslararası bir filmden gelen teklif karşısında çok mutlu olduğunu belirtten Erdal Ayna bu filmin kendi için bir dönüm noktası olacağını söyledi..

Asıl işi rap müzik olan ve yaklaşık 8 yıldır Türkiye’de yaşayan, dünyaca ünlü bir çok sanatçı ile çalışıp kliplerini de çeken Yönetmen Darryl D. Jhonson Erdal Ayna hakkında sosyal medya hesaplarında övgü ile bahsetti.

Style Po Production ve Moscitos Film Yapım ortaklığı ile çekilecek filmin yapımcılığını da Darryl D.Jhonson ve Mehmet Ali Arsalan üstlenecek, Turth  Hurts ve Ezekiel Ajaigbe'nin de rol alacağı filmde Erdal Ayna dengesiz bir mafya üyesini canlandıracak..

ERDAL AYNA KİMDİR? 

1989 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi, 16 yıllık oyunculuk hayatında bir çok tiyatro oyununda oynayıp yönetti. Şuursuz Aşk, Mavi Ring, Karımı Gördünüz mü?,  1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında gibi sinema filmlerinde birbirinden farklı rollerde oynayan oyuncu  Bir Deli Rüzgar, Savaşçı, Komşu Komşu, Bahtiyar Ölmez, Şevkat Yerimdar, Hıçkırık ,Bizim Hikaye gibi dizilerde de rol aldı özellikle Şuursuz Aşk sinema filmi ve  ‘Savaşçı’ isimli dizide oynadığı Kunti ve karakterleri ile Türkiye seyricisinin beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.