Erdal Tosun'un Aracına Çarpan Şahıs Konuştu

Erdal Tosun'un Aracına Çarpan Şahıs Konuştu

Ünlü oyuncu Erdal Tosun'un öldüğü kazadaki sürücünün ifadesi ortaya çıktı.

Tiyatro ve film oyuncusu Erdal Tosun'un aracına çarparak ölümüne yol açan kazada diğer aracı kullanan Nihat Şaki kazayla ilgili konuştu.

Dün 06.30 sıralarında Sarıyer Büyükdere Caddesi İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’nda meydana gelen kazada. 34 EJ 8342 plakalı otomobilin sürücüsü Nihat Şaki, İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’na girerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptıktan sonra Levent yönüne giden Tosun’un aracının üzerine uçtu.
 
Otomobilin içerisinde sıkışan oyuncu, olay yerinde hayata gözlerini yumdu. Diğer otomobildeki sürücü Şaki ise yaralandı. İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan Tosun’u kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.
 
SÜRÜCÜNÜN İFADESİ: NE OLDU HATIRLAMIYORUM
 
Erdal Tosun'un ölümüne yol açan kazanın yaralı sürücüsünün ifadesi de ortaya çıktı. Nihat Şaki 'Her sabah olduğu gibi müdürümü almaya gidiyordum. Çok hızlı değildim. Yağmur da yağıyordu. Bir su birikintisi vardı. Oraya girerken frene bastım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum' dedi.
 
CENAZE TÖRENİ BUGÜN
 
Cenaze töreninin ayrıntıları da belli oldu. Trafik kazasında yaşamını yitiren sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu  Erdal Tosun için BKM'de tören düzenlenecek. Tosun'un cenazesi, ikindi vakti Levent camisinde kılınacak cenaze  namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.