Erdayıoğlu: “Akhisar'ın hizmetindeyim”

Erdayıoğlu: “Akhisar'ın hizmetindeyim”

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasında bayrak değişimi oldu. İki yıl yönetim kurulu başkanlığı yapan Dr. Mehmet Ulusoy, görevini Mehmet Ali Erdayıoğlu’na devretti.

Erdayıoğlu, “Bu zor günlerde sadece Oda üyelerinin değil, onların ailelerinin, çocuklarının ve tüm Akhisar'ın hizmetindeyiz” dedi.

1999 ve 2013 yılları arasında da Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını hatırlatan Erdayıoğlu, bunun getirdiği yüksek tecrübeyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Son iki yıldır da başkan yardımcısı olarak görev aldığını, dolasıyla Oda'nın tüm çalışma sistemini yakından bildiğini ifade eden Erdayıoğlu, “İki yıl önce başkan adayı olduğumda tüm projelerimiz hazırdı. Şimdi onları güncelleyeceğiz ve kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yaşanan zorlukları Akhisar'ın tek yürek olarak aşacağına inandığını söyleyen Erdayıoğlu “Biliyorsunuz Akhisar, ekonomik olarak Türkiye'nin 30 ilinde büyük. Böylesine bir büyüklüğün nedeni var. Üreticimiz hem fedakar hem çalışkan, tarımda modern teknikleri kullanarak üretim yapıyor. Tüccarımızın ufku geniş. Türkiye'nin en büyük markalarını çıkarıyor. Akhisarlılar gönül insanıdır. Onlar üretmeye, daha çok üretmeye, taş üstüne bir taş daha koymanın gönüllüsüdür. İşte biz bu gücümüzle, yaşadığımız zor günleri de birlikte aşacağız. Birbirimize omuz verip, birbirimize destek olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılını ise ilk kez farklı bir şekilde kutlayacaklarını söyleyen Erdayıoğlu “Bu coşkuyu meydanlarda değil evlerimizde yaşacağız. Evlerimizde olmamız, bayram coşkusuna engel değil. Bu günü bize bayram edenleri hatırlamak ve hatırlatmak için mekânlara ihtiyacımız yok. Önemli olan bayram ruhunun içimizde olması. Biliyoruz ki çocuklarımızın mutluluğu tüm dünyayı saracak. Türkiye’nin her yerinde, herkesin kalbi aynı duygularla atacak.Türk milletinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.