Erdem Mert'ten üyelerine özel sağlık indirimi

Erdem Mert'ten üyelerine özel sağlık indirimi

İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Erdem Mert, Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile yaptıkları anlaşma kapsamında üyeler ve ailelerinin özel sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacaklarını duyurdu.

Bu anlaşma kapsamında oda üyeleri ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacağını söyleyen Mert, “Esnafımıza ve ailelerine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Mert” İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Olarak Meslektaşlarımızın Kendilerinin ve Birinci Derecedeki Akrabalarının Fizik Tedavi, Rehabilitasyon ve Kalp Damar Rahatsızlıklarının Tedavilerinde faydanalana bilecekler, Müracaatlarını Odamıza Yapabilirler ”şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-06-23-at-14-43-46.jpeg

Özel Borfiz Tıp Merkezi Genel Müdürü Özgür Kosanoğlu, sağlıklı bir toplum için İzmir genelinde tüm İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası üyelerinin sağlıktan indirimli yararlanmaları için kurum yöneticileri ile anlaşmaları yaptıklarını, bu yönde çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.