Erdoğan Açıkladı TİB Kapatılıyor

Erdoğan Açıkladı TİB Kapatılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'nda konuştu.

Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından önemli satırlar

Bu darbe hareketini yapanlar, bu insalara bombalar yağdırırken, hangi vicdanla bunu yaptılar. Hangi insan kendi halkının üzerine tanklarla gider. Burayı bombaladıkları zaman bir kardeşimin başı koparak şehit oldu.Bir bayan kardeşimin başı koparak oranın çatısında aldık.Şu ana akdar 238 şehit verdik, 2 bin 200'e yakın yaralımız var. 

Dün gece saat 12 gibi gazilerimizi telefonlar tek arıyorum. Bunlardan bir tanesi Sabri... 34 yaşında yazılım mühendisi. Ve bu arkadaşımız kardeşimiz sanki hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor. Bana 'Reisim sen iyimisin' diye soruyor. Bu inanç oldukça bu ülke dimdik ayakta kalacaktır. 

7 yerinden vurulmuş albay hala bizi düşünüyor

Bir Albay... 7 tane kurşun almış vücuduna... Hala bizi düşünüyor. "BU FETÖ'nün adamları hala içimizdedir, Lütfen kendinize dikkat edin" diyor.

Ülkemizdeki olağanüstü hal uygulaması tamamiyle Avrupa Birliği prosedürlerine uygundur.

FETÖ'den para alan ABD'li senatörleri bildirmişler

FETÖ'nün ABD'nin parlamentosunda parayla desteklediği kişileri bildirdik.. 'Parayı geri iade etmeye başladık' dediler. 

İstihbaratın zamanında alınamaması, bu örgütün (FETÖ) önce istihbarat teşkilatlarını çökertmesinden kaynaklanıyor

Bütün pisliklerin olduğu yerlerden biri burası

TİB'i kapacağız.Çünkü bütün pisliklerin olduğu yerlerden biri burası. TİB, BTK'ya devredilmek suretiyle BTK kendi adımlarını atacaktır.

Kamuda yatırımcılar olarak size engeller çıkaran varsa heme nilgili birimlere bildirin, anında kapıya koyacağız. Artık yatırımcıların önünde himmet ver, harç ever diyen bu tür ilşlerle uğraşmayacağız. 
 
Bizim gündemimizde sadece darbe girişimi, sadece terör örgülterinin faaliyetlerine ilişkin gündemler yok. Bizim günemimizde Yavuz Sultan Selim Köprüsü var. Açılışını yapacağımız Avrasya Tünelimiz var. 1915 Çanakkale Köprüsü var. Mulaka hayata geçirmek istediğimiz Kanal İstanbul projesi var. Bizim gündemimiz de yatırımı, ihracatı artırma, yeni nesillere vizyon kazandırma, ülkemizi ileri taşıma arzusu var. 
 
Benim sizden istirhamım var. Gelin savunma saniyisine girin. Şu an insansız hava aracı yapıyoruz. Uçaklar, füzeler üreteceğiz. Bunları başaracğız. Biz geçmiştn aldığımız dersler ışığında geleceği inşa etme amacındayız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.