Erdoğan: Be Dangalaklar...

Erdoğan: Be Dangalaklar...

Erdoğan: Fırça attığım ekonomi kuruluşları var ya...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan şunları söyledi:

'BU MİLLET PENALTIYI İYİ ATAR'

Önceki gün büyüme rakamları açıklandı. Bazıları bu rakamı küçümsemeye kalkabilir. Aynı dönemde AB'nin ortalama büyüme rakamı yüzde 1.5. OECD ülkelerinin ortalama büyüme rakamı 1.7. Bize tabi ki 2.9 yetersiz geliyor. Fırça attığım kredi derecelendirme kuruluşları var ya… Onların değerlendirmelerinin bir puan üzerinde çıktığını belirtelim. Bu demektir ki yine ters köşe oldular. Bu millet penaltıyı iyi atar.

'DİYARBAKIR ÇOK ÇEKTİ'

Diyarbakır çok çekti. Şimdi özgürlüklerin, barışın yeni bir milat oluşturduğu yapıyla Diyarbakır da 'Evet' diyor.

'ÖLDÜRENLER DE ÖLDÜRÜLENLER DE KÜRT'

Ana muhalefetin bugün sistem değişmezse bir şey olmaz, herkes görevine devam eder demesine bakmayın. Her şeyde olduğu gibi bu hususta da yalan söylüyor. 7 Haziran akşamı sivil darbe önlendi dediler. Cumhurbaşkanlığı makamı tartışmalı hale geldi dediler. İstikrarsızlık çığırtkanlığı yaptılar. Hemen ardından Diyarbakır'da 53 Kürt kardeşimiz öldürüldü. Öldürenler de öldürülenler de Kürt. Hani bu alçaklar Kürt kardeşlerimizin temsilcileriydi. Bunlar hiç Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olmadı.

'VATİKAN'DA KUZU KUZU PAPA'YI DİNLEDİLER'

Vatikan'da kuzu kuzu oturdular, Papa'yı dinlediler. AB'ye Türkiye'yi 54 yıldır niye almıyorlar anladınız mı? Avrupa Birliği, haçlı ittifakıdır. 16 Nisan, bunun yanıtı olacaktır.

'BE DANGALAKLAR, ERDOĞAN SİZİN DEMENİZLE Mİ ÖLECEK?'

İsviçre Parlamentosunun önünde büyük bir pankart… Benim resmim ve şakağıma dayanmış bir silah. Ne diyor? 'Erdoğan'ı öldürün'. Be dangalaklar, Erdoğan sizin demenizle mi ölecek? Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Rabbimin takdiri neyse o olacak. Ne bir an ileri ne bir an geri. Siz o sokaklarda sosyalist partinizi, PKK'lıları, sol terör örgütlerini dolaştırarak, kendi polislerinizle onları koruma altına alarak Türkiye'nin şanından, izzetinden bir şeyleri söküp alacağınızı mı zannediyorsunuz? 16 Nisan geliyor, Türk milleti, 80 milyon, inşallah bütün Batı'nın liderlerine en büyük dersi verecek.

'HAYIR' DİYEN DE 'EVET' DİYEN KADAR SAYGIN'

Halk oylamasını yapıyoruz, (CHP lideri Kemal) Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, 'Hayır diyenler teröristtir' diyormuşuz. Kılıçdaroğlu, yine yalan söylüyorsun. Biz demokrasiye öylesine inanmışız ki, bağlı olmuşuz ki, milletin iradesi bizim için en saygın tepe noktadır. 'Evet' diyen ne kadar saygınsa 'Hayır' diyen de o kadar saygındır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.