Erdoğan: Bitecekler!

Erdoğan: Bitecekler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sert açıklama: Onlar bitecekler

Erdoğan: "Tüm kalbimle inanarak ve bilerek söylüyorum; bu millet çıktığı bu yolda yek vücuttur. Hep söylüyorum ya; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. "Bunlar istedikleri kadar şu veya bu şekilde bomba olsunlar, onlar bitecekler. Bu millet asla... Tarih boyunca bu millet, hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide bunları rahatlıkla Allah'ın izniyle halledeceğiz. Bütün mesele yeter ki siz aranıza bunları sızdırmayın"

Erdoğan, Trabzon'a gelişinde havalimanı önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.
 
"Onlar bitecekler"
 
Yarın Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışında vatandaşlarla bir araya geleceğini söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:
 
"Bu bir arada oluş aynı zamanda bir cevap teşkil edecek ama şunu tüm  kalbimle inanarak ve bilerek söylüyorum; bu millet, çıktığı bu yolda yek  vücuttur. Hep söylüyorum ya; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş  olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Onlar ister canlı bomba olsunlar, ister  şu tür bomba olsunlar, bu tür bomba olsunlar. Bunlar istedikleri kadar şu veya bu şekilde bomba olsunlar, onlar bitecekler. Bu millet asla... Tarih boyunca bu millet, hilal, haçlı zihniyetiyle nasıl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide  bunları rahatlıkla Allah'ın izniyle halledeceğiz. Bütün mesele yeter ki siz  aranıza bunları sızdırmayın."
 
"Güvenlik güçlerine bildirin"
 
"Nerede kim var, kimi biliyorsunuz hemen güvenlik  teşkilatlarımıza bunu bildirin." çağrısında bulunan Erdoğan, bunun sadece  güvenlik teşkilatlarının görevi olmadığını ifade etti.
 
Erdoğan, "Her mahallede muhtarlarımıza, köydeki muhtarımıza  söylüyorum; kim senin mahallene, köyüne taşındı? Bunu senden daha iyi kimse bilir  mi? Bilmez. Dolayısıyla bunu ne yapacaksınız, hemen güvenlik teşkilatımıza  bildireceksiniz ve bunları toplayıp alacağız. Bunu birlikte yapacağız. Bunda hiç  endişeniz olmasın." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.