Erdoğan: Bunların Derdi Çukur

Erdoğan: Bunların Derdi Çukur

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de toplu açılış töreninde konuştu. 

Erdoğan, Artık bu ülkede hangi örgüte mensup olursa olsun hiçbir teröriste rahat yoktur. Ya teslim olacaklar ya da bu toprakları terk edip gidecekler" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Mardin kardeşliğin, hoşgörünün şehridir. Mardin dostluğun, bereketin şehirdir. Mardin'i görmeyen Türkiye'yi tam olarak görmüş sayılmaz. Mardin acıların, gözyaşlarının değil, güzelliklerin şehri olarak yoluna devam etmelidir.Mardin'e yılda 10 milyon turist gelmiyorsa bunun nedeni terördür. Bu sokaklara, cadddelere açılan çukurlar, hendekler benim Kürt kardeşime, Arap kardeşime reva mı?


Koalisyon dönemlerinin ülkemize açtığı yaraları Kasım 2002'den sonra gördük. AK Parti iktidarında o günlerin karanlığını daha iyi anladık. Biz kasamıza, kesemize sahip çıktık. İş bilenin kılıç kuşananındır. Türkiye 1991'den itibaren istikrarlı yönetimlere sahip olsaydı kişi başına gelir 22 bin dolar olurdu. Tüm gücümüzle ülkemizi büyütmek için mücadelesini verirken karşımıza sürekli yeni engeller çıkartıldı. Baktılar ki bizimle sandıkta başa çıkamayacaklar bu defa daha sinsi, daha alçak saldırılara giriştiler. 7 haziran 2015 seçimlerinde hiç bir parti tek başına ktidar olmayınca bunların gözleri parladı. 53 Kürt kardeşimi katlettiler buunlar reva mı? Diyarbakır Belediyesi'nin önünde anneler ağlıyordu. Çocuklarını kaçırdınız, utanmadınız mı? Ben 80 milyonun temsilcisiyim. Bizde ayrım, bölücülük yok. Bizim derdimiz Türkiye bunalrın derdi çukur. Türkiye'yi yıpratma operasyonu için utanmadan Kürt kardeşlerimizi ateşe attılar. Artık bu ülkede hangi örgüte mensup olursa olsun hiçbir teröriste rahat yoktur. Ya teslim olacaklar ya da bu toprakları terk edip gidecekler.

Şu anda her vatandaşın istediği hastaneye gidebiliyor, ilacını istediği eczaneden alabiliyor. Mardin'in şehir hastanesi en kısa zamanda yapılacak. Türkiye'de 25 havalimanı vardı, şu anda 59 havalimanı var.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.