Erdoğan FETÖcülere İlk Defa O Kelimeyi Kullandı

Erdoğan FETÖcülere İlk Defa O Kelimeyi Kullandı

Şehit Erol Olçok kampüsünün açılışında konuşan Erdoğan ilk defa o tabiri kullandı.

Erdoğan,"3-5 kurşun sıkınca, 3-5 bomba atınca, üzerine tankları sürünce, tepesinden uçakları, helikopterleri geçirince bu milletin kaçacağını, meydanı kendilerine bırakacağını sanan o Fetoşlar, durumun öyle olmadığını o gece net bir şekilde anladılar" ifadelerini kullandı.

Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan FETO için ilk kez bu tabiri kullandı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Buraya farklı bir zenginlik katan bir kampüs. SGK'nın buraya S¸ehit Erol Olc¸ok kardeşimizin ismini vermesini vefa örneği olarak görüyorum. 15 Temmuz Şehitlerimizin herbiri kalbimizde önemli yere sahip. Oğlu Abdullah Tayyip'le beni ve ailemi üzmüş, bir taraftan da sevindirmiştir. Ailemde 'bize de böyle şehadet nasip etsin' diyenler olmuştur. 

Cenaze namazlarına katıldığım şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Erol Olçok çok uzun yıllar birlikte çalıştığım ülkemiizn en üretken kişilerinden biri olduğuna inandığım biriydi. Vefatı da hayatı gibi sıradışı oldu. Darbe gecesi ilk çıkan grupta yer alan darbecilerin yakasına yapışıp hesap soran arkadaşımız ilk şehit olanlar arasında yer almıştır. Ama kalleşçe.

Milletin talebini parlamentonun yerine getirmesi gerekir. Parlamentodan karar çıkarsa onaylarım. Bu konu devletin insiyatifinde değildir. Dünyanın 3'te 2'sinde hala idam var. Onlar yapınca oluyor. Devletin katili affetme hakkı yoktur. O hak sadece ailesine aittir. Bize düşen şehitlerimizin aziz hatırlarını yaşatmaktır. Dimdik durmalıyız.

15 Temmuz darbelerin eskisi gibi kolay yapılamayacağını bize göstermiştir. 3-5 kurşun sıkınca milletin kaçacağını sanan FETÖŞ'ler o gece böyle olmadığını anladı. İki de bir çıkıp darbe olacak diye tarih veriyorlar Darbe yapasnız ne olacak? Gideceğiniz yer toprak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.