Erdoğan Halkı Meydanlara Çağırdı

Erdoğan Halkı Meydanlara Çağırdı

Erdoğan canlı telefon bağlantısıyla CNN'den çağrı yaparak halkı meydanlara çağırdı.

Erdoğan telefon üzerinden CNN'e açıklama yaptı. İşte o açıklamadan satırbaşları:

Bugünkü gelişme gerçekten silahlı kuvvetlerin içerisindeki azınlığın kalkınma hareketidir ve bu malum yapıya ait paralel yapılanmanın teşvik ettiği üst yapı olarak onların kullandığı bir yapıdır. Ülkemizin milli beraberliği ve bütünlüğüne yönelik bu harakete karşı milletçe verilecek cevapla cezalandırılacaktır.

Milletin ortaya koyduğu parayla alınan tank top ve uçakları halkın üzerinde kullanılmasının bedelini ödeyeceklerdir. Bunun bedelini bizler farklı şekilde yorumlayamayız meydanı onlara bırakamayız. Yapmış oldukları işgali ortadan kaldıracağımıza inanıyorum. Bu işin üzerine özellikle gideceğiz. Bu kararlılığımızı kimsenin test etmeye gücü yetmeyecektir.

Millete çağrı yapıyorum milletimizi şehirlere davet ediyorum havaalanlarına davet ediyorum. Ben halkın gücünün üstünde güç tanımadım. Kesinlikle emir komuta zinciri çalışmamaktadır, askıya alınmıştır. Emir komuta zinciri içinde olanlar altın üste emri şeklinde işlemektedir.

Başkomutan benim benim haberim olmadan böyle bir şey olmasına cevap anında verildi.

Genelkurmay başkanı ve general rehin tutuluyor iddiası

ben de duydum ne kadar sağlıklıdır bilmiyoruz. Biliyorsunuz bu tür olayların olduğu zamanlarda bulanık hava olur bu hava söz konusudur. Bu hale getirecekler çok ağır bedel ödeyecektir. 

Bu harekete kalkışanlar yargı önünde çok ağır bedel ödeyeceklerdir.. Meydanlara gelin cevabı böyle verelim. Tarih boyunca darbeciler başarılı olamamışlardır, elbet tarih önünde hesap vereceklerdir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.