Erdoğan: Halkımızı kurtuluşumuzu kutlamaya davet ediyorum

Erdoğan: Halkımızı kurtuluşumuzu kutlamaya davet ediyorum

Karaburun'un işgalden kurtuluşunun 100. yılı ilçede coşkuyla kutlanıyor.

MEDYA EGE- Karaburun'un kurtuluşu çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öykü Gürman konseri ile eğlenen Karaburunlular, zeybek ve bando gösterisiyle de 100. yılın coşkusunu yaşadı.

fc2x6sqwaaayspq.jpg

Cumhuriyet Meydanında resmi törene katılan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan "Bugün Karaburun’umuzun ebedi özgürlüğüne kavuşmasının 100’üncü yıl dönümü. 17 Eylül 1922’de ilçemizdeki düşman işgaline son vererek ay yıldızlı bayrağımızı semalarımızda özgürce dalgalandıran kahramanlarımızı; başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı, sevgi, minnet ve rahmetle anıyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun Karaburun!" dedi.

fc3ng92wiaa3czs.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DAVET

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, bu akşam gerçekleşecek Bülent Ortaçgil konseri için ise bir çağrı yaparak "Bugün saat 20.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Konseri ve bu yıl 50. sanat yılını kutladığımız değerli sanatçımız Bülent Ortaçgil’in 21.00’deki konseri ile coşkumuz daha da artacak. Tüm halkımızı kurtuluşumuzu kutlamaya davet ediyoruz" Karaburunluları 100. yılı kutlamaya davet etti.

fc2x9dmwyamta-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.