Erdoğan'dan çok sert sözler: "TV'de sazlı danslı program yapan soytarı..."

Erdoğan'dan çok sert sözler: "TV'de sazlı danslı program yapan soytarı..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 35. İl Müftüleri Toplantısı’nda konuştu.

İl müftüleri toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Adnan Oktar'ı eleştirdi ve "Bizim hocalarımız instiyatif almadığı zaman meydan hurafeci cahillere, televizyonlarda sazlı danslı program yapan soytarılara kalıyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 35. İl Müftüleri Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Bizim hocalarımız inisiyatif almadığı zaman meydan FETÖ elebaşı gibi şarlatanlara, hurafeci cahillere, televizyonlarda sazlı danslı program yapan soytarılara kalıyor" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

İmamlarımızın cunta heveslilerine aldırmadan milletimizi kıyama çağırması darbenin önemli dönüm noktalarındandır. Darbe gecesi her biri bir Sütçü İmam'a dönüşen din görevlilerinden Allah razı olsun. Biz 15 Temmuz destanı ile iftihar etsek de rabbim bu milleti bir daha böyle bir destan yazmak zorunda bırakmasın. 

FETÖ SEBEP DEĞİL, SONUÇTUR!

FETÖ konusundaki özeleştirimizi açık yüreklilikle yapabilmeliyiz. Nasıl olur da böyle şaibeli örgüt mütedeyyin insanların baskı gördüğü zaman gelişebilmiştir? FETÖ bir sebep değil, arızi bir sistemin sonucudur. FETÖ, 1970'lerin ortalarında bünyeye girmiş, 40 yıl boyunca da bünyede gelişmiş habis bir urdur. Nasıl olur da böyle bir örgüt dünyanın 160 ülkesinde nüfus alanı edinebildi? Bu sorulara verilecek samimi, cesur cevapların geleceğimiz adına çok önemli olduğuna inanıyorum. 28 Şubat döneminde imam hatiplerin kapısına kilit vurulması FETÖ'ye arayıp da bulamadığı fırsatları vermiştir. Örgütün serpilip büyümesi asla tesadüf değildir. Bu zat kendisinin peşine takılanlara imam hatiplere gitmelerine izin vermemişti. Çünkü hesap başkaydı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.