Erdoğan’dan İnce’ye flaş ‘yorgun’ yanıtı

Erdoğan’dan İnce’ye flaş ‘yorgun’ yanıtı

AK Parti grup toplantısında konuşan Erdoğan, Muharrem İnce'nin seçim kampanyasında sıkça kullandığı 'yorgun cumhurbaşkanı' ifadesine yanıt verdi.

Erdoğan konuşmasında, "Bizlerle ilgili 'yorgun bir cumhurbaşkanı' yakıştırması yapanların hali ortada. Bize yorgun yakıştırması yapanların bizim ne denli antrenmanlı olduğumuzdan haberleri yok" dedi


Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim kampanyası boyunca yaptığı mitinglerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için sık sık ‘yorgun cumhurbaşkanı’ ifadesini kullanmıştı. Partisinin grup toplantısında konuşa Erdoğan o sözlere bugün yanıt verdi.

“Bize yorgun yakıştırması yapanların bizim ne denli antrenmanlı olduğumuzdan haberleri yok” Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milletimiz bizim nasıl çalıştığımızı 1994 yılında İBB Başkanı seçildiğimiz günden beri takip ediyor, görüyor biliyor. İşte seçimlerde gördünüz bizlerle ilgili ‘yorgun bir cumhurbaşkanı’ yakıştırması yapanların hali ortada. Elhamdülillah biz azim ve kararlılıkla bu yola devam ediyoruz.  Bize yorgun yakıştırması yapanların bizim ne denli antrenmanlı olduğumuzdan haberleri yok. Asıl onlar zihinsel bir yorgunluğun içindeler. Fakat bizler böyle bir durumun içinde değiliz.

Çok şükür bizler çok daha güçlü bir şekilde bu yola devam ediyoruz. Bundan sonra inşallah yeni yönetim şeklimizden aldığımız güçle daha çok çalışacak daha etkin faaliyetler yürütecek, daha hızlı ve kesin neticeler elde edeceğiz. Seçim kampanyamız boyunca hep söylediğimiz gibi; bizim hedefimiz güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye’dir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.