Ergün Polat  bilinçlendirme çalışmalarına destek veriyor

Ergün Polat  bilinçlendirme çalışmalarına destek veriyor

Ergün Polat İnşaat Grubu, zemini sağlam olan Nişantaşı'nda yenilenmesi gereken binaları uzun yıllar yaşayacak “dayanıklı binalar” olarak projelendiriyor. Kaliteli malzemelerle çok kısa sürede hayata geçiriyor.

Yıllar önce Polat Ailesi'nin ikinci kuşağı iş insanı müteahhit Ergün Polat tarafından kurulan ve başarılı projelere imza atan " Ergün Polat İnşaat Grubu " son yıllarda tüm çalışmalarını İstanbul'un köklü semti ve sit alanı olan Nişantaşı'nda sürdürmeye karar vermiş, genel merkezini de bu semte taşımıştı.

Nişantaşı’nda kurduğu kurallara uygun şantiyeleri ile dikkat çeken Ergün Polat İnşaat Grubu inşaat teknolojilerinin yanı sıra dünyadaki şehircilik ve şehir planlaması trendlerini de yakından takip ediyor. Ergün Polat İnşaat Grubu, Nişantaşı’nda mahalle kavramını geliştirmek ve dayanıklı "pilot semt" haline gelmesi için yapılacak iletişim ve bilinçlendirme amaçlı kurumsal sosyal sorumluluk projelerine öncülük etmeyi misyon olarak belirledi.

parca-7.jpeg

Bu çalışmalar için şirket bünyesinde mimar, şehir plancısı, sosyolog, toplum bilimci ve iletişim yöneticilerinin yer aldığı özel bir çalışma ekibi de kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu YK. Başkanı Ergün Polat diyor ki; “Geniş bir yelpazede geliştirilmekte olan çalışmalarla, zemini sağlam Nişantaşı’nda, ATAPOL markalı sağlam, güvenilir konutlar inşaa etmeye verdiğimiz önem gibi, Nişantaşı mahalle kültürünün korunması ve geliştirilmesine de aynı şekilde destek vererek çalışmalarımızı yürütüyoruz.”

Bazı saha çalışmalarına destek verilerek Nişantaşı’nda yaşayanlar kadar çalışanlarda da aidiyet duygusunun geliştirilmesi ve bu özel mahalleye ait değerlerin gündeme getirilmesi amaçlanıyor. Yapılacak çalışmalar sonucunda bu semtte yaşayanların ve çalışanların "NİŞANTAŞILI" olarak bütünleşmesi amaçlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.